92-Year-Old Quilter Verdient Queen's Orde van ridderlijkheid

door Kathryn op Januari 12, 2012 · 4 reacties

in Haak Nieuws

yarn donation 92 Year Old Crocheter Earns Queens Order of Chivalry

Robina Parkes is een 92-jarige vrouw die op de Queen's 2012 New Year Honours. Dit betekent dat ze zal een MBE ontvangen, een orde van ridderlijkheid award, die zij krijgt voor een deel voor haar gulle haakwerk.

MBE voor diensten aan de gemeenschap

Ik weet niet veel over dit soort dingen, maar Wikipedia vertelt me ​​dat de Most Excellent Orde van het Britse Rijk is een ridderlijkheid eer die wordt toegekend die is geschonken aan diverse mensen waaronder ridders, dames en commandanten. De laagste van de vijf classificaties van deze prijs is om een ​​lid van de Most Excellent Orde van het Britse Rijk of om een ​​MBE krijgen. Dit is wat Parkes is toegekend.

Over Robina Parkes

Robina Parkes is een moeder van vier kinderen, hoewel ze verloor een dochter, die slechts twintig jaar oud was toen ze stierf aan kanker. Ze is weduwe. Zij behandelt deze verliezen voor een deel door terug te geven aan haar gemeenschap, voornamelijk via haar kerk.

Parkes Charity Donaties

Robina Parkes is 92 en is het doneren van haar binnenlandse ambachtelijke vaardigheden om andere leden van haar gemeenschap, omdat ze in haar vroege jaren twintig. Dat is zeventig jaar dat ze het geven van zichzelf om anderen te helpen. Ze heeft dit gedaan door middel van haak evenals door het bakken en het behoud van jam. Bij voorbeeld, ze heeft haar jam verkocht, gebakken producten en handgemaakte gehaakte items om duizenden ponden voor donatie te verhogen tot de Noord-Ierland Hospice en het Children's Hospice. Hospice is een belangrijke oorzaak voor haar, want toen haar eigen dochter overleed aan kanker waren er geen hospice opties beschikbaar en Parkes verpleegd haar thuis voor zeven weken totdat ze overleed.

 

nieuwsbron

pinit fg en rect gray 28 92 Year Old Crocheter Earns Queens Order of Chivalry
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] 92-Year-Old Quilter Verdient Honor van Queen [...]

Vorige post:

Volgende post: