365 Manieren om te dragen haak: Groene getextureerde Cowl

Deze grote cowl is samengesteld uit post steken en bullions zodat het wordt zwaar getextureerde. Ik hou van dat het opkomt rond mijn mond want vandaag een kille dag is en dat helpt ward weg de kou (Hoewel het kan worden gedragen lager als gewenste). Ik hou ook van dat er een cowl die kan aankleden van mijn fundamentele outfit, maar dan niet zo vet dat het neemt afstand van de verklaring stuk jas droeg ik buiten vandaag.

De Outfit

Groene getextureerde Cowl, Teal Sleeveless Top, Lichte zonnige jurk, Naakt Fishnets, Bezaaid bruin Cowgirl laarzen

En mijn favoriete blauwe jas, zo nodig

Haak Detail

De schoenen

Dit is een 365 Manieren om Wear haak Post. Meer informatie over dit project hier.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Pingback: Deze Week haak verbindingsliefde — haak wellust

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!