10 Word garen Review: Malabrigo sok garen

Ik heb gedaan garen beoordelingen op deze site voor een tijdje maar I 'm going to draai ze een beetje. Ik ga om te zien als ik proberen kan te nauwkeurig beschrijven het garen aan u in tien eenvoudige woorden. Laten we beginnen met een garen ik ben nu gebruikt en slechts goede dingen te zeggen over: Malabrigo sok garen in een grote colorway.

Het garen:

Malabrigo sok garen. Merinoswol Superwash. 440 Werven aan een streng.

De kleur die ik gebruikte:

Ik gebruikte #852 Perzië van dit waterkoker geverfd garen.

Dit is de kleur met behulp van halve dubbele haak triple haak en een N-haak.

Dit is een oudere foto's van het dezelfde kleur garen werkte met kortere steken en een kleinere haak.

Mijn 10-Word beknopte garen Review:

  1. Zachte.
  2. PLUCHE.
  3. Rekbare.
  4. Bonte.
  5. Verleidelijke.
  6. Beheersbaar. (Gemakkelijk om te werken met.)
  7. Non-spijlbus.
  8. Aangenaam.
  9. Deep-ocean-geïnspireerde.
  10. JA! (Zoals in Ja, Ik zou het opnieuw gebruiken.)

Ben je een fan van Malabrigo?

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!