10 Word garen Review: Malabrigo sok garen

Ik heb gedaan garen beoordelingen op deze site voor een tijdje maar I 'm going to draai ze een beetje. Ik ga om te zien als ik proberen kan te nauwkeurig beschrijven het garen aan u in tien eenvoudige woorden. Laten we beginnen met een garen ik ben nu gebruikt en slechts goede dingen te zeggen over: Malabrigo sok garen in een grote colorway.

Het garen:

Malabrigo sok garen. Merinoswol Superwash. 440 Werven aan een streng.

De kleur die ik gebruikte:

Ik gebruikte #852 Perzië van dit waterkoker geverfd garen.

Dit is de kleur met behulp van halve dubbele haak triple haak en een N-haak.

Dit is een oudere foto's van het dezelfde kleur garen werkte met kortere steken en een kleinere haak.

Mijn 10-Word beknopte garen Review:

 1. Zachte.
 2. PLUCHE.
 3. Rekbare.
 4. Bonte.
 5. Verleidelijke.
 6. Beheersbaar. (Gemakkelijk om te werken met.)
 7. Non-spijlbus.
 8. Aangenaam.
 9. Deep-ocean-geïnspireerde.
 10. JA! (Zoals in Ja, Ik zou het opnieuw gebruiken.)

Ben je een fan van Malabrigo?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
 • Image of Cover for Crochet Saved My Life

  Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!