10 Voordelen van een Haak Group (Lokale of Virtual)

door Kathryn op Januari 24, 2012 · 3 reacties

in Haak Nieuws

granny squares 10 Benefits of a Crochet Group (Local or Virtual)

Ongeveer een uur vanaf het moment dat dit bericht live gaat zal ik genieten van mijn eerste ervaren matigende een online haak groep dan in de iYarny chatroom. (Join me!) U kunt Leer meer over iYarny hier maar in principe is deze geplande tijd fungeert als een virtuele versie van de haak / breien meetup.

Dit hele gebeuren heeft me aan het denken over haken groepen en waarom ze zo groot. De meeste LYS (tenminste degene die ik heb om hier en in AZ geweest) bieden een soort van wekelijks of maandelijks geplande groep. Er zijn ook tal van lokale groepen die mensen opstarten (bij voorbeeld, hier San Francisco we Crafting in Public). Ze zijn populair omdat er zo vele grote voordelen voor hen. Wat zijn die voordelen die u vraagt?

Hier zijn de top tien voordelen van deelname aan een haak groep:

1. Kameraadschap. De nummer een voordeel (mijns inziens) dat een haak groep biedt is de kans om vrienden te maken met een nieuwe groep mensen. Ze genieten nu al minstens een ding dat je doet, zodat je iets om over te praten waardoor het een grote sociale optie direct hebben, zelfs als je sociale angst.

2. Ervaring Building. Iemand in je groep zal altijd wel iets dat je niet weet weet. Dit is een geweldige kans voor u om te leren van hen, of u op zoek zijn naar hulp te krijgen met iets specifieks (als een stoere gehaakte steek) of gewoon willen om uw kennis op te bouwen in het algemeen.

3. Haak Nieuws. Haak blogs zijn geweldig voor de gehaakte nieuws maar soms dingen komen in een gesprek dat je gewoon niet zou leren van alleen het lezen van een blog. Ik vind vaak dat de mensen in mijn ambachtelijke groepen laat het me weten over dingen die ik anders niet zou hebben gekend als gehaakte evenementen, beste garen winkels in gebieden die ik op reis ben naar, etc..

4. Tijd te concentreren op uw Craft. Ja, je vaak eindigen praten zoveel haken, maar ik vind het nog steeds geweldig om een ​​bepaalde specifieke tijd elke week die u neemt om te oefenen en te vieren van de ambachtelijke. Naar mijn mening is dit een manier die we kunnen haken eren.

5. Daagt je uit om Haak Meer en Advance in de Craft. Niet alleen een gehaakte groep moedigen me aan dat de werkelijke uur om mijn haakwerk ontwikkelen, maar het daagt me ook om verder te gaan met mijn werk. Dat komt omdat een deel van mij wil in staat zijn om iets te laten zien als ik naar mijn groep. Het is dom, ja, maar het is een vorm van motivatie die ik denk dat is geweldig. En ik vind dat gehaakte groepen de neiging wild voorstander van elke kleine stap die ik in mijn werk genomen te zijn.

6. Je zult maken More Stuff voor jezelf. Goed, Ik doe toch, omdat ik net zoiets als opdagen op mijn haak groep dragen iets wat ik zelf heb gemaakt. En ja, Ik denk dat dit een goede zaak. Het is prachtig dat crocheters zijn zo gul met hun werk, maar ik denk dat er meer van ons moeten maken van dingen alleen voor ons!

7. Inspiratie! Regelmatig te zien wat andere mensen haken vindt u nieuwe ideeën over wat je wilt haken geven en waar je naartoe wilt met je werk. Ik hou van het gevoel van inspiratie. Het is tot daar met verliefdheid. Dus ik denk dat dit aspect van ambachtelijke groepen is geweldig.

8. It’s a free / cheap activity. Crochet groups are free to join and free to be a part of. If they meet in a public space then you may end up buying some food or something like that but the cost is minimal. You get to have a great time and a fun outlet without spending a lot of money. What about yarn costs, you ask? You’d spend that anyway!

9. Lovely Escape fromReal Life. I have definitely been in groups that talked about personal things and in groups that were there for each other during tough times in life. Algemeen, hoewel, most craft groups I’ve been in tend to focus conversation on the craft and this can provide a lovely retreat from the real life activities that you’ve got going on the rest of the week.

10. Bonds That Go Beyond the Group. I mentioned the camaraderie of the group already but this is an extra benefityou often will develop true friendships with one or two of the people in your group and that’s always really special.

Mijns inziens, these benefits can be derived whether you access your group in person or online. So come be a part of the group at iYarny. If you can’t join me on Tuesdays at 2 PM EST then join Cris on Thursdays at 9 PM EST!

pinit fg en rect gray 28 10 Benefits of a Crochet Group (Local or Virtual)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] are many benefits to joining a crochet group. Some of the leading benefits [...]

  2. [...] Het bouwen van een Haak Club. @ Craftgossip deelden een geweldig verhaal over het bouwen van een gehaakte club, zodat ze niet gewoon alleen crafting. Have you see the ten benefits of a crochet group? [...]

  3. [...] World Wide Knit in Public Day is a celebration of knitting, crochet and other fiber arts. Why wouldn’t you want to celebrate your craft?! Participating in WWKIP offers some of the same benefits of a local crochet group. [...]

Vorige post:

Volgende post: