Hooked for Life Haak Book Review en Giveaway

door Kathryn op December 20, 2011 · 15 reacties

in Haak Giveaways

giveaway 300x110 Hooked for Life Crochet Book Review and Giveaway

Het is dinsdag, wat betekent dat het tijd is voor een gehaakte boekbespreking. Heb ik besloten om de beoordeling te combineren met mijn 31 Dagen van Haak Giveaways since I’ve got a copy of the book that I’m ready to de-stash. Read below for the review and info on how to enter today’s giveaway.

Hooked For Life: Avonturen van een Haak Zealot

crochet book2 Hooked for Life Crochet Book Review and Giveaway

Gehaakte boekbespreking van vandaag is van Hooked for Life: Avonturen van een Haak Zealot Hooked for Life Crochet Book Review and Giveaway by Mary Beth Temple. She has written more than forty short essays on crochet topics that are collected in this book. It’s a book that’s got a sense of humor. It certainly had me smiling along knowingly with some of the points that she made, like when she talks about thefinishing fake-outof thinking that you’re done but you’re not done because you’ve got to block, stitch together and weave in ends.

Although there’s humor in the book, de essays hebben veel meer te bieden dan alleen wat domme gedachten over haak. Er is veel van de haak geschiedenis en vol informatie op deze pagina's van verwijzingen naar Victoriaanse tijdperk haken om tips voor het krijgen van de juiste maat. Het is niet ontworpen om een ​​instructie-boek (het is meer een recreatieve leesboek) maar het is toch kreeg veel info in het.

Deze haak boek heeft ook een paar haak patronen toegevoegd aan haar aantrekkingskracht te vergroten. Houd het simpel met het patroon voor decoratieve polsbandjes of een beetje gek en maken de Goth Princess Toilet Paper Roll Doll. Dit essay boek is anders dan alle andere haken boek dat ik heb gezien en krijgt rekwisieten voor dat alleen.

Vandaag giveaway winnaar ontvangt een zo goed als nieuw exemplaar van dit leuke boek te krijgen.

Hoe je meedoet


a Rafflecopter giveaway

Details

This giveaway is only open until midnight EST tonight. The winner will be announced tomorrow on Twitter and Google Plus as well as in a roundup post of winners on Sunday.

 

pinit fg en rect gray 28 Hooked for Life Crochet Book Review and Giveaway
Like this post, please hit the share button! Really love what I'm doing with Crochet Concupiscence? Subscribe to Crochet Concupiscence by Email
0 comments

Previous post:

Next post: