Dag 15 Haak Giveaway: Patroon en sjaal

giveaway 300x110 Day 15 Crochet Giveaway: Pattern and Shawl

Als u al na langs op 31 Dagen van haak Giveaways dan je weet dat ik al twee geweldige haak patronen van heb weggegeven Anastacia Knits. Deze royale crocheter heeft aangeboden een ander patroon voor giveaway. Ik heb deze giveaway met een sjaal die ik haakwerk met behulp van de patroon aangevuld.

Over de prijs

crochet shawl1 Day 15 Crochet Giveaway: Pattern and Shawl

Het eerste deel van de prijs is het gratis haak patroon van de Schelpen & Halve cirkel sjaal ketens door Anastacia Knits. Dit is een echt gemakkelijk-aan-make sjaal waar het eindproduct ziet er complexer dan de werkelijke haak vereist, een groot item maken cadeau voor jezelf of iemand anders. Het is gemaakt met behulp van een top-down naadloze haak ontwerp en het kan gemakkelijk aangepast worden aan verschillende garens, haken en klaar metingen.

crochet shawl2 Day 15 Crochet Giveaway: Pattern and Shawl

Het tweede deel van de prijs is de werkelijke Gehaakte sjaal. Ik maakte dit een na het patroon dat u ontvangt indien u de giveaway winnen. Ik gebruikte een mooie guldenroede gekleurde acryl garen voor mijn versie van de sjaal. Merk op dat het de gouden sjaal hier afgebeeld dat je krijgt, niet de blauwe een; blauwe weerspiegelt het origineel van Anastacia's patroon.

Haak patroon Review

Het patroon hebben gewerkt om te bieden de giveaway, Ik ben in staat om aan te bieden mijn review. Dit is een goed geschreven patroon met nauwkeurige steek graven aan het einde van alle rijen die verhogingen hebben. Dit maakt het heel gemakkelijk om ervoor te zorgen dat je op weg terwijl u werkt. Hier zijn enkele van de andere opvallende kenmerken van dit patroon haak:

  • Een eenvoudig, herhaalbaar patroon met verhogingen periodiek, biedt een geweldige kans voor meditatieve haak.
  • Een halve cirkel patroon dat exponentieel grotere groeit terwijl u het werkt. Ik vind dit want het maakt me het gevoel dat ik krijg echt ergens gaandeweg de patroon.
  • Aanpassingsvermogen op het gebied van leningen zelf goed naar garen vervangingen en wijzigingen haak. Ik gebruikte een volledig verschillende garens en een iets grotere hoek dan de patroon verlangt en had geen problemen bij allen.
Ik zal er rekening mee dat ik een aanpassing aan het patroon uit persoonlijke voorkeur maakte. De zeer bovenste rij die vormt terwijl u voelde een beetje onvoltooide voor mij werkt. Toen ik klaar was met het patroon, Ik heb gewoon een rij van halve dubbele haak in die bovenste rij voor wat voor mij als een meer afgewerkte look voelde. Er is niets mis met het patroon als is, gewoon iets dat ik voor mijn eigen stuk wilde.

Hoe om te gaan


a Rafflecopter giveaway

Details

This giveaway is only open until midnight EST tonight. The winner will be announced tomorrow on Twitter and Google Plus as well as in a roundup post of winners on Sunday.

 

pinit fg en rect gray 28 Day 15 Crochet Giveaway: Pattern and Shawl

Subscribe to all posts by daily email or through a feed reader.

Subscribe to my newsletter where I share crochet news and updates every 1-2 months.

Kathryn

San Francisco based and crochet-obsessed writer, dreamer and creative spirit!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Crochet Saved My Life tells my story of how crafting healed me from chronic depression. It also shares the stories of 24 other amazing women who hooked to heal. Read the book today!