Dag 15 Haak Giveaway: Patroon en Shawl

door Kathryn op December 15, 2011 · 16 reacties

in Haak Giveaways

giveaway 300x110 Day 15 Crochet Giveaway: Pattern and Shawl

Als u al samen op 31 Dagen van Haak Giveaways dan weet je dat ik al weg gegeven heb twee geweldige haak patronen van Anastacia Knits. Deze royale crocheter heeft een ander patroon voor giveaway aangeboden. Ik heb deze giveaway aangevuld met een sjaal die ik gehaakt met behulp van de patroon.

Over de prijs

crochet shawl1 Day 15 Crochet Giveaway: Pattern and Shawl

Het eerste deel van de prijs is de gratis haak patroon van de Schelpen & Kettingen Half Circle Shawl door Anastacia Knits. Dit is echt makkelijk te maken shawl waar het eindproduct lijkt complexer dan de werkelijke haak nodig, het maken van een groot punt om cadeau voor jezelf of iemand anders. Het is gemaakt met bovenaf naadloze haak ontwerp en kan eenvoudig worden aangepast aan verschillende garens te passen, haken en klaar is.

crochet shawl2 Day 15 Crochet Giveaway: Pattern and Shawl

Het tweede deel van de prijs is de werkelijke gehaakte sjaal. Ik maakte deze volgens het patroon dat u ontvangt als u de giveaway winnen. Ik gebruikte een mooie guldenroede gekleurde acryl garen voor mijn versie van de sjaal. Merk op dat het de gouden sjaal hier afgebeeld dat je krijgt, niet de blauwe; de blauwe weerspiegelt het origineel uit patroon Anastacia's.

Crochet Pattern Beoordeling

Hebben gewerkt het patroon om de giveaway bieden, Ik ben in staat om mijn recensie te bieden. Dit is een goed geschreven patroon met nauwkeurige steek telt aan het eind van alle rijen die verhogingen. Dit maakt het heel gemakkelijk om ervoor te zorgen dat je op het goede spoor terwijl u werkt. Hier zijn enkele van de andere opvallende kenmerken van deze haakpatroon:

  • Een eenvoudig herhaalbaar patroon met stijgingen periodiek, biedt een geweldige kans voor meditatieve haak.
  • Een halve cirkel patroon dat exponentieel groter groeit als je het werk. Ik vind dit omdat het maakt me het gevoel dat ik echt ergens als het patroon vordert.
  • Aanpassingsvermogen in termen van zich goed lenen om garen vervangingen en haak veranderingen. Vroeger was ik een heel ander garen en een iets grotere haak dan de patroon vraagt ​​om en had geen problemen bij allen.
Ik zal er rekening mee dat ik een aanpassing aan het patroon van persoonlijke voorkeur. De zeer bovenste rij die zich vormt als je werkt voelde een beetje onafgewerkt aan mij. Toen ik klaar was met het patroon, Ik heb gewoon een rij halve stokjes in die bovenste rij voor wat voelde voor mij als een meer afgewerkte look. Er is niets mis met het patroon zoals is, gewoon iets dat ik wilde voor mijn eigen stuk.

Hoe je meedoet


a Rafflecopter giveaway

Details

This giveaway is only open until midnight EST tonight. The winner will be announced tomorrow on Twitter and Google Plus as well as in a roundup post of winners on Sunday.

 

pinit fg en rect gray 28 Day 15 Crochet Giveaway: Pattern and Shawl
Like this post, please hit the share button! Really love what I'm doing with Crochet Concupiscence? Subscribe to Crochet Concupiscence by Email
0 comments

Trackbacks

  1. [...] is the Shells and Chains Crochet Shawl pattern by AnastaciaKnits. I’ve crocheted this pattern before but this photo is hers. She always does creative photos for her patterns, which you can find [...]

  2. [...] Shells and Chains Crochet Shawl pattern by AnastaciaKnits [...]

Previous post:

Next post: