Haak Concupiscence Awesome Haak Blog Awards 2011

door Kathryn op December 1, 2011 · 6 reacties

in Blog Awards

lunapic 132081412083532 10 Crochet Concupiscence Awesome Crochet Blog Awards 2011

One of the holiday gifts I’m giving this year is the “ontzagwekkende haak blog award”. It’s my gift to the many terrific crochet bloggers out there and hopefully a gift to my readers in helping them find great new blogs to read. Hier is hoe het werkt:

I’m giving out one award each day in December to a special crochet blog and letting you know exactly what unique thing they’ve won it for. Bij voorbeeld, someone’s going to be getting an award forbest vintage crochet findsand someone else is getting an award forbest colorwork”.

The awards are totally made up by me and I’ve selected the winners based on my own personal opinions. Geloof me, some of these were tough decisions to make because there are a lot of super great bloggers out there and I wanted to honor everyone. Alas, not everyone can be honored, dus ik heb mijn keuzes versmald. Om verscheidenheid te behouden, Ik zorgde ervoor dat elke persoon slechts een keer iets gewonnen (dus er minimaal zal zijn 31 verschillende winnaars, een voor elke dag van de maand). Elke dag de winnaar wordt bekend gemaakt op de blog als de laatste avond post van de dag.

Enkele opmerkingen:

  • Winnaars hebt niks bijzonders anders dan erkenning te krijgen hier op de blog en de kans om een ​​award knop addertje onder het gras om weer te geven op hun blogs, indien zij dit wensen. Ik ben gewoon gifting u met een award, want ik wil het woord over verspreid waarom uw haak blog is zo geweldig.
  • Dit is niet het “betaal voorwaarts” style award waar de winnaars moeten nu iemand om een ​​prijs te geven op te halen. Het is een blog award alleen voor de winnaars. Dat gezegd, iedereen die dit idee leuk vindt en wil een soortgelijk project of een afzonderlijk bericht doen is helemaal van harte welkom om dit te doen, maar ik zou een link terug te waarderen, zodat mensen weten waar je op het idee gekomen.
  • Als je niet wint dit jaar, het betekent niet dat ik niet hou van je haak blog. Ik lees meer dan 200 haak-en ambachtelijke blogs op een regelmatige basis en toen ik mijn eerste lijst van off-the-top-of-mijn-hoofd favorieten die ik wilde behoren, de lijst had meer dan 50 gehaakte blogs op het. Ik maakte een aantal moeilijke bezuinigingen en er waren enkele mensen die ik eigenlijk wel schuldig voelde niet inclusief. Dus gewoon in gedachten houden dat er een goede kans dat ik hou van je blog, zelfs als ik niet geven u een award gift dit jaar.

Anyone interested in sharing news about these awards is welcome to snag the image in this post and share it on their blog but please link back to this post.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Concupiscence Awesome Crochet Blog Awards 2011
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] I am constantly amazed by not only the number of different crochet bloggers that are out there but also their creativity, breadth of projects, personal strength, individual styles and the wealth of information that is available when you put all of these great resources together. Ik probeer alles wat ik kan doen om mijn ervaring te gebruiken, vaardigheden en het platform als een blogger te helpen ondersteunen het werk van de “beste van het beste” die er in de haak blog-gemeenschap. Een van de manieren waarop ik dat doe is met mijn jaarlijkse Awesome Haak Blog Awards. [...]

  2. [...] lanceerde ook mijn 2011 dagelijks Awesome Haak Blogger awards, waar ik weer mee bezig ben dit jaar kan u het dagelijkse awards zie elke middag in december [...]

Vorige post:

Volgende post: