Haak wellust Awesome haak Blog Awards 2011

lunapic 132081412083532 10 Crochet Concupiscence Awesome Crochet Blog Awards 2011

Een van de giften van de vakantie ik ben het geven van dit jaar is de “awesome haak blog uitspraak”. Het is mijn geschenk aan de vele geweldige haak bloggers daar en hopelijk een geschenk aan mijn lezers in het helpen van hen vinden van grote nieuwe blogs te lezen. Hier is hoe het werkt:

Ik ben geven uit een award elke dag in December naar een speciale haak blog en u te laten weten precies wat unieke ding zij hebt gewonnen voor. Bijvoorbeeld, iemand gaat krijgen een award voor “beste vintage haak vondsten” en iemand anders is het krijgen van een award voor “beste colorwork”.

De awards zijn volledig samengesteld door mij en ik heb de winnaars op basis van mijn eigen persoonlijke ervaringen en meningen geselecteerd. Geloof me, Sommige van deze waren moeilijke beslissingen te maken omdat er een heleboel super grote bloggers die er zijn en ik wilde eren iedereen. Helaas, niet iedereen kan worden vereerd, Zo heb ik teruggebracht van mijn keuzes. Om te helpen handhaven van verscheidenheid, Ik zorgde ervoor dat elke persoon alleen iets eenmaal gewonnen (dus er zal ten minste 31 verschillende winnaars, één voor elke dag van de maand). Elke dag winnaar zal worden aangekondigd op de blog als de laatste evening post van de dag.

Sommige nota 's:

  • Winnaars krijgen niet om het even wat speciale dan erkenning hier op de blog en de kans om te addertje onder het gras een award knop om weer te geven op hun blogs, indien zij dit wensen. Ik ben enkel gifting u met een award omdat ik wil verspreid het woord over waarom uw haak blog zo awesome is.
  • Dit is niet de “het vooruit betalen” stijl award waar de winnaars nu moeten iemand een award te kiezen. Het is een blog award net voor de winnaars. Dat gezegd, iedereen die houdt van dit idee en wil om te doen een soortgelijk project of individuele post is volledig welkom om dit te doen, maar ik zou het waarderen van een link terug, zodat mensen weten waar je hebt het idee.
  • Als je niet dit jaar winnen, het betekent niet dat ik niet hou van je haak blog. Ik lees meer dan 200 haak en ambachtelijke blogs op een regelmatige basis en toen ik mijn eerste lijst van off-the-top-of-my-head favorieten die ik wilde opnemen, de lijst had meer dan 50 Haak blogs op het. Ik maakte sommige zware bezuinigingen en er waren sommige mensen die ik eigenlijk soort van voelde schuldig niet met inbegrip van. Dus gewoon niet vergeten dat er een goede kans dat ik hou van je blog, zelfs als ik niet u een prijs geschenk dit jaar geven.

Iedereen die geïnteresseerd is in het delen van nieuws over deze awards is welkom om de afbeelding in deze post addertje onder het gras en deel het op hun blog maar gelieve link terug naar dit bericht.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Concupiscence Awesome Crochet Blog Awards 2011

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!