Begeren: House of Holland Tights

These tights by Huis van Holland are not actually crocheted but they are designed to look similar to the great granny square crochet fashions that the designer sent down the runway earlier this year. I wear tights pretty much every day so I think I might want to get a pair! They’re sold by Peek Brooklyn.

crochet tights Coveting: House of Holland Tights

pinit fg en rect gray 28 Coveting: House of Holland Tights

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!