Door de aantallen: 5 Haak Records te breken

door Kathryn op December 16, 2011 · 6 reacties

in Haak Nieuws

hewer By the Numbers: 5 Crochet Records to Break

Susie Hewer, wereld record houder die breit en haakt tijdens marathons

De januari / Februari 2012 kwestie van Crochet Today (ook wel bekend als The Music Issue) heeft een aantal grote patronen en ik zou zien dat het de moeite oppakken als je niet een kopie hebben. Deze maand het magazine wordt afgesloten met een artikel van Marina Salume delen vijf van de top recordbrekende getallen in de wereld van de haak.

1. Langste Haak Chain Gemaakt tijdens het hardlopen

Ik wist over dit wereldrecord gewonnen door Susie Hewer. Ze is een marathonloper die loopt om de bewustwording over de ziekte van Alzheimer verhogen. Ze krijgt aandacht voor breien en haken, terwijl ze loopt. In 2010 ze gehaakt een 253 meter lange ketting tijdens het uitvoeren van de marathon van Londen.

2. Langste Haak Chain Overall

Hewer's prestatie is zeker indrukwekkend, maar haar-marathon gebaseerd gehaakte ketting miniatuur in vergelijking met de langste ooit hand gehaakte ketting. Dat record gaat naar Anne Vanier-Drussel die het Guinness World Records voor het in gemaakt 2009 met een keten die is tachtig mijl in lengte.

3. Snelste Crocheter van de wereld

Dit is een van de meest concurrerende titels die ik ken in de wereld van de recordbrekende haak. Het is momenteel in handen van Lisa Gentry die gehaakt 5,113 steken in 30 minuten in 2005. Hoeveel steken kan je in een half uur? Daag je uit om het te proberen!

4. De meeste Crocheters in One Place

De Nationale NeedleArts Association hield een Stich n Pitch evenement in een New York Mets spel in 2010 en ze hadden 427 crocheters alle stiksels weg in een keer.

5. Grootste Crochet Blanket

Daphne O'Connor duurde twee jaar om 's werelds grootste deken haken, voltooiing van de werkzaamheden in 2007. De deken is 38 meter breed en 81 meter in lengte.

Als je gaat proberen om een ​​van deze records te breken, welke zou je gaan voor?

pinit fg en rect gray 28 By the Numbers: 5 Crochet Records to Break
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] zien in de video hierboven. In werkelijkheid, hij is een poging om het Guinness World Record verslaan voor 's werelds snelste breister. Het record is momenteel in handen van Lisa Gentry die kunnen haken 28 tc steken in een minuut. Ander [...]

  2. [...] op deze link) dat een vrouw in Frankrijk twee keer die had gehaakt. Zoals ik in mijn december vermeld 2011 roundup van gehaakte wereldrecords, die persoon was Anne [...]

  3. […] Matthewman, wereldrecord breister (via @ CraftGossip) … do you know who the current world record crocheters […]

Vorige post:

Volgende post: