Big Push in Jaar van Projecten

door Kathryn op December 25, 2011 · 3 reacties

in jaar van de projecten

yearofprojectspost6 500x11111 Big Push in Year of Projects

Vrolijke Kerstmis aan al mijn collega YOP-ers!!

Jaar van Projects begint halverwege het jaar dus dat betekent dat we nu halverwege. Echter, toen ik mijn doel voor dit project, Ik wilde proberen om te voltooien mijn 25 gehaakte tassen tegen het einde van 2011, eerder dan het einde van het project deadline medio 2012. Ik heb niet helemaal dat te bereiken, dat is oke, maar ik maakte een grote duw hier aan het einde van het jaar om me dichter bij dat doel te krijgen. Als zodanig, Ik heb vijf nieuwe gehaakte tassen te pronken deze week.

Hier zijn ze als groep:

crochet bags1 Big Push in Year of Projects

Om elk van hen:

crochet heart bag Big Push in Year of Projects

Deze haak hart tas is een wijziging van de hart portemonnee patroon door Sabra Morse. Ik vond de HDC hart patroon. Ik besloot om te vertrekken uit het handvat om het gewoon een normale cadeautasje maken, niet een portemonnee. Ik heb ook besloten om te gebruiken contrasterende stiksels helemaal rond.

crochet bag1 Big Push in Year of Projects

This was based on the Crocheted Vintage Drawstring Bag Pattern at Cobbler’s Cabin. That bag was supposed to be crocheted with thread but I’m currently completely disinterested in small hook crochet so I used Patons Silk Bamboo and an F hook. I’m happy with how mine came out although I’ll definitely need to take a better photo when I get a good camera! The one thing I don’t like is my choice with the drawstring. I think I’m going to remove that chunky white drawstring and use a black ribbon instead.

crochet bag3 Big Push in Year of Projects

This design was based on the Gehaakte Koord Bag from CrochetNow but I ended up getting confused by the pattern and just ending it as a rectangular gift bag. I liked the pattern well enough through the main part of it. However then it asked you to end off, start back at the starting chain and do additional rows and add some beading. I lost interested and decided I was happy with the bag as is.

colorful crochet bag Big Push in Year of Projects

This is my favorite of all of the bags made in this set. Het is de Kid’s Rainbow Treasure Bag pattern from Crochet Uncut. I used a bigger hook to make a bigger bag (G instead of the D) and I chose five different colors from the five in the pattern but otherwise worked this pattern exactly until the end. At the end I decided to add the shells on top. Zoals u wellicht weet, I don’t typically like changing colors frequently in my work but I did it for this one and I do really like the way that it turned out. Maybe I’ll do more colorwork in 2012!

chevron bag Big Push in Year of Projects

This final bag is based on the March Chevron II Bag haakpatroon at Suzie’s Stuff. Ik volgde meestal de patroon met een paar uitzonderingen. Eerste, Ik heb niet een riem toe te voegen, want ik wilde een cadeautasje in plaats van een portemonnee. En ten tweede, Ik heb een kleurverandering in de achterkant van de zak om de Chevron Streepkleur passende plaats van het doen van de effen kleur.

Hoop dat je een geweldige tijd met Jaar van Projects. Zie de links naar wat iedereen maken hier.

pinit fg en rect gray 28 Big Push in Year of Projects
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Ik ben klaar met haken deze blauwe en witte zak. Ik heb ook heel wat andere gehaakte tassen. [...]

Vorige post:

Volgende post: