2011 Awesome haak Blogs: Beste Niche van haak

Christmas may be over but the giving isn’t done here at Crochet Concupiscence. Through the end of December I’m giving out daily awards to honor crochet bloggers who do certain things especially well. Meer informatie over dit project Hier.

Proficiat aan hedendaagse award ontvanger:

Carol Ventura of Tapijt haak

U hebt deze prijs voor ontvangen:

Beste Niche van haak Blog

One of the things I love about crochet is that there is always something new that you can learn. In addition to various stitches and crochet techniques, there are many different niches of crochet. Many bloggers talk about those niches here and there but very few bloggers actually blog solely about that niche. That’s why I think it’s so great that Carol Ventura uses her blog space to talk just about one great crochet niche – Tapestry haak. It’s a unique type of crochet and Carol does an awesome job teaching us about and sharing the work of numerous other tapestry crochet artists. Love your blog Carol!

Winnaars zijn welkom bij addertje onder het gras de bovenstaande afbeelding om te delen op hun blog met een link terug naar dit bericht. U kunt ook, zij kunnen grijpen de zijbalk knop met behulp van de code onder de knop in de zijbalk aan de rechterkant van dit bericht.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen:

  1. Congratulations Carol! I have an older edition of her Tapestry Crochet book and it is awesome!

  2. Thanks so much for this recognition!

  3. Pingback: Link Love Crochet Favorites — Crochet Concupiscence

  4. Pingback: 100 Unieke haak sjaals — Haak wellust

  5. Pingback: 2012 Awesome haak Blog Awards: Best Niche Blogger — Crochet Concupiscence

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!