2011 Awesome haak Blogs: Beste Niche van haak

Kerstmis kan worden voorbij, maar het geven hier is niet gedaan op haak wellust. Tot het einde van December ben ik geven uit dagelijkse awards ter ere van de haak bloggers die bepaalde dingen vooral goed doen. Meer informatie over dit project Hier.

Proficiat aan hedendaagse award ontvanger:

Carol Ventura of Tapijt haak

U hebt deze prijs voor ontvangen:

Beste Niche van haak Blog

One of the things I love about crochet is that there is always something new that you can learn. Naast diverse steken en haak technieken, Er zijn vele verschillende niches van haak. Veel bloggers praten over deze niches hier en daar maar zeer weinig bloggers eigenlijk blog uitsluitend over die niche. Dat is waarom ik denk dat het is zo geweldig dat Carol Ventura haar blog ruimte gebruikt om te praten alleen over een grote haak niche – Tapestry haak. Het is een uniek soort haak en Carol doet een geweldige baan onderwijzen ons over en delen van het werk van talrijke andere tapijtwerk haak kunstenaars. Hou van je blog Carol!

Winnaars zijn welkom bij addertje onder het gras de bovenstaande afbeelding om te delen op hun blog met een link terug naar dit bericht. U kunt ook, zij kunnen grijpen de zijbalk knop met behulp van de code onder de knop in de zijbalk aan de rechterkant van dit bericht.

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

7 Opmerkingen:

  1. Congratulations Carol! I have an older edition of her Tapestry Crochet book and it is awesome!

  2. Thanks so much for this recognition!

  3. Pingback: Link liefde haak favorieten — Haak wellust

  4. Pingback: 100 Unieke haak sjaals — Haak wellust

  5. Pingback: 2012 Awesome haak Blog Awards: Best Niche Blogger — Crochet Concupiscence

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>