2011 Awesome Haak Blogs: Best draai van de Haak

door Kathryn op December 26, 2011 · 7 reacties

in Blog Awards

lunapic 132081412083532 10 2011 Awesome Crochet Blogs: Best Niche of Crochet

Kerstmis mag dan voorbij zijn, maar het geven is hier niet gebeurt op Haak Concupiscence. Tot het einde van december geef ik uit dagelijkse awards uit aan haken bloggers die bepaalde dingen te doen vooral goed te eren. Lees meer over dit project hier.

Proficiat aan de hedendaagse toekenningsontvanger:

Carol Ventura of Tapestry Haak

U heeft deze onderscheiding voor ontvangen:

Best Niche of Crochet Blog

One of the things I love about crochet is that there is always something new that you can learn. In addition to various stitches and crochet techniques, there are many different niches of crochet. Many bloggers talk about those niches here and there but very few bloggers actually blog solely about that niche. That’s why I think it’s so great that Carol Ventura uses her blog space to talk just about one great crochet niche – wandtapijt haak. It’s a unique type of crochet and Carol does an awesome job teaching us about and sharing the work of numerous other tapestry crochet artists. Love your blog Carol!

Winnaars zijn van harte welkom om de bovenstaande afbeelding addertje onder het gras om te delen op hun blog met een link naar dit bericht. Alternatief, ze kunnen de zijbalk knop grijpen met behulp van de code onder de knop in de zijbalk aan de rechterkant van dit bericht.

pinit fg en rect gray 28 2011 Awesome Crochet Blogs: Best Niche of Crochet
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] deden een interview met Carol Ventura van Tapestry Haak (who received my blog award for best niche crocheter). It’s a smart post about a great specialty in [...]

  2. [...] Tapestry Crochet Heart Shawl/ Scarf by Carol Ventura, meester van Tapestry Haak (and winner of my December Awesome Blogger award for best niche crochet blog) [...]

  3. [...] the best work in a very specific niche of crochet. A niche can be a specific type of crochet, like Tapestry Crochet, or technique in crochet, like Interlocking Crochet. Niche blogs are hard to keep up over time [...]

Vorige post:

Volgende post: