10 Prachtige haak kerstbomen

Iedereen die haakpennen lijkt te maken van iets in deze tijd van het jaar, of het nu gaat Haak sneeuwvlokken Haak kleding te geven als geschenken te versieren van het huis. Maar wat ik heb specifiek bekeek zijn de geweldige haak kerstbomen die mensen maken, van mini tot volledige grootte. Hier zijn tien van hen om je in de vakantie geest.

1. 4′ Hoge witte haak kerstboom

Dit prachtige 4′ hoog verlicht-up haak kerstboom komt uit Door haken 4 U.

2. Gekke gekleurde haak kerstboom

Ik heb ontdekt dit gek haak kerstboom in mijn onderzoek voor een gastpost op Extreme haak Kerstmis bij de vaste Hand.

3. Haak kerstboom patronen

Mijn favoriete haak patronen voor kerstbomen zijn degenen die beschikbaar zijn voor aankoop van planeet juni.

4. Haak kerstboom Video Tutorial

Ik houd ook van deze haak patroon weergegeven in video tutorial vorm door haak Geek

5. 1980Haak Xmas boom patronen is

Een Amazon vinden dat een beroep met haar dekking kerstboom

6. Kerstboom fles Cover

Deze leuke Xmas haak creatie komt uit een forumpost.

7. Handgemaakte kleine kerstboom

DanielasNeedleArt gemaakt een Haak Xmas boom patroon en deze eerste foto van een klant die het gebruikt ontvangen.

8. Red, Witte en groene haak kerstboom

Haak door de zee deelt haar benadering van de Haak kerstboom.

9. Verlichte kerstboom Mini haak

Deze verlichte haak kerstboom wordt verkocht op Etsy door GamaLina.

10. Tafelblad haak kerstbomen

Deze geweldige haak kerstbomen worden verkocht op Etsy door LittleOwlsHut.

Heb je ooit haakwerk een kerstboom?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen:

  1. Wat een verscheidenheid van haak kerstbomen. Ik denk dat mijn favorieten zijn de eerste die door ' ByHooks4You’ en de laatste door 'LittleOwlsHut'. [gaan over er om te controleren haar andere patronen]

    • @Sara … Vikki gedeeld dat eerste witte een met mij via Google Plus en dat is wat inspireerde mij om dit bericht samen te stellen. Zo veel plezier!

  2. Weet je dat ik heb!! Ik heb 6 Haak bomen in mijn huis. Ik zette een post op mijn blog met mijn bomen.. http://byhooks4u.blogspot.com Hey bedankt voor het aanbrengen van mijn boom in uw prachtige collectie

  3. Pingback: 16 Hartverwarmend voorbeelden van mooie haak Christmas Decor — haak wellust

  4. Pingback: Kerstbomen | UK haak patronen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!