Yummy garen Stash foto 's

Hoewel ik ben bezig met een nieuwe-to-me garen deze week, Ik ben niet helemaal klaar om het te bekijken. In plaats van een garen review, Ik dacht dat ik zou gebruiken de ruimte op de blog deze week om te delen één garen stash of ander oogsuikergoed.

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

via Pinterest

Ik krijg veel verschillende ideeën van deze beelden van manieren om te organiseren garen. Voor nu, Ik heb besloten te organiseren mijn garen door kleur in verschillende vintage metalen bakken en glas containers, die plaats ik rond mijn huis voor constante garen inspiratie. Neem een kijkje:

Hoe Organiseer je uw garen?

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

17 Opmerkingen:

 1. I dunno over sommige van deze. Ik ben veel te bezorgd over vlinders en te laat alle mijn garen zoals die uit.

 2. Helaas, in een lade met niet-geparfumeerd ceder (voor motten). Na het zien van deze ideeën creatieve display/opslag, I 'm gonna komen met iets beter dan een lade. Bedankt voor de geweldige post. Ik hou krijgen geïnspireerd door display en opslag ideeën.

  • @Marlene … zeer interessant om te zien deze berichten over vlinders en … iets om te denken over zeker … Ik hoop dat je sommige grote inspiratie!

 3. Ik ben moeite om te maken een georganiseerde stash en ambachtelijke kamer. Dit heeft me sommige ideeën en aanmoediging gegeven.

 4. Dat eerste foto, Ik zweer, het maakte mijn hart overslaan van een beat!!!!

 5. Ik hou van uw netty tas Kathryn, was dat een patroon of een zo gaan u vriendelijk van ding.

 6. carolrmckay enkel gewerkt als ik ging. 🙂 Thanks!

 7. Pingback: Nieuwe haak patronen + Tutorials, Kunst, Mode en meer (Link liefde) |

 8. Pingback: Twee dozijn dingen die je wilt misschien weten over garen |

 9. Pingback: Tip van de Week – Organiseren van garen | Gelukkig verslaafd Magazine

 10. Dit zijn sommige grote ideeën. Ik houd vooral garen in glas, because you can see it clearly (krijgen! 😉 ). Ook, it doesn’t get dusty. Ik heb een nieuwe “fiber art studio”, a/k/a cleaned out spare bedroom, and I am looking for ways to organize my yarn that has been stashed in drawers, tassen, and baskets all over the house!

 11. Pingback: All About Yarn - review.daylinow.com

 12. Pingback: Tips and Tricks Tuesday - Wallpaper HD and Images

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *