Yarnbombers Zet asociaal Into Aunty Sociale

door Kathryn op November 14, 2011 · 2 reacties

in Yarnbombing

yarnbomb Yarnbombers Turn AntiSocial Into Aunty Social

Ik betaal slechts matig aandacht aan nieuws over yarnbombing die dagen. Ik denk yarnbombing is een koele kunstbeweging, maar ik heb ook het gevoel alsof de wereld kreeg een beetje oververzadigd met het in het afgelopen jaar. Daarom, Ik heb de neiging om te slaan over de meeste artikelen over willekeurige mensen kotsen wat guerilla haak in hun steden. Echter, Ik weet houd mijn ogen open voor leuke verhalen en interessante neemt yarnbombing en dat is precies wat ik zag bij het lezen over de tante Social Stitch 'n kreng groep in Blackpool (in het Verenigd Koninkrijk).

Knittaz with Attitude

De yarnbombing groep heet de Yarn Bobbings en is een kleinere niche van een gemeenschap steek groep. De grotere groep heet Knittaz with Attitude en bestaat uit ongeveer veertig mensen die in een lokaal buurthuis vergaderen wekelijks. Wat me echt geïnteresseerd over het is dat deze groep is eigenlijk een deel van een grotere gemeenschap netwerk genaamd tante Sociale.

Asociaal vs Aunty Sociale

Het idee achter de naam is om mensen eruit te komen van achter hun tv-en computerschermen en in de echte wereld en de grotere gemeenschap. De geestige naam herinnert ons eraan dat er waarde aan het beëindigen van uw eenzame anti-sociaal gedrag en bij te dragen aan iets binnen de grotere gemeenschap. De groep wil ook de mensen aan te moedigen in het bijzonder uit hun huizen te krijgen 's nachts, zodat ze zien hun gemeenschap als een vriendelijke, sociale plek in plaats van een slechte, enge plek. Tante Social lijkt een grote vriendelijke vrouw die je wilt leren kennen, rechts? Ik vind dit idee.

Yarnbombing en andere Niches

De Tante sociale groep heeft een beetje voor elk wat wils. Er is een mobiele bioscoop bijeenkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn in de wereld van de niet-mainstream film. Er zijn lessen in sociale media voor organisaties die kon staan ​​om deze kennis te benutten. En dan is er de Garen Bobbins, de groep voor yarnbombers in Knittaz met Houding. Hun slogan is “houden Blackpool toasty!” dat is niet alleen in overeenstemming met de warmte van de haak en brei bommen, maar ook met de grotere boodschap van de tante Sociale groep. Ik vind het een leuke manier om dat yarnbombing tonen en gemeenschap kan gaan hand in hand in plaats van op gespannen voet.

pinit fg en rect gray 28 Yarnbombers Turn AntiSocial Into Aunty Social
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: