Vrijwilligers Leeftijd 7-94 Haak Dekens voor pleegkinderen

door Kathryn op November 16, 2011 · 0 reacties

in Haak voor een Oorzaak

crochet blankets Volunteers Age 7 94 Crochet Blankets for Foster Kids

A Little Bit of Comfort is de oh-zo-toepasselijke naam voor een project Zuid-Californië die de vrije geschonken handgemaakte dekens aan kinderen in de pleegzorg systeem. Ik was een pleegouder voor een paar jaar en werkte in verschillende aspecten van dat systeem voor een klein beetje langer, dus ik kan uit ervaring zeggen dat veel pleegkinderen hebben letterlijk helemaal niets en die hun eigen deken die krijgt om te gaan met hen van de ene plaats naar de andere kan heel troostend zijn.

Wat veel mensen niet beseffen, is het grote aantal keren dat kinderen in de pleegzorg kan hebben om te bewegen. Het is de zeer zeldzame kind in pleegzorg gaat en vervolgens wordt door die pleegouders en woont permanent aangenomen in een huis. Het komt veel vaker voor een kind om heen en weer te gaan tussen hun ouders’ thuis(s) en meerdere pleegouders voordat je aangenomen. En dat is als ze worden aangenomen. Een groot aantal kinderen gaan van pleeggezin naar huis te stimuleren om de groep naar huis om andere therapeutische plaatsing en uiteindelijk leeftijd uit het systeem op 18.

Kun je je voorstellen dat soort instabiliteit ervaren als een kind? En veel van deze kinderen krijgen niet te veel met hen te houden wanneer zij zich van plaats tot plaats. Ik ontmoette kinderen die letterlijk had niets behalve de kleren op hun rug en soms hadden ze net gekregen die uit het asiel. Een deken neigt zowel duurzaam en troostend zijn en een grote beetje gezelligheid in deze situatie zou kunnen bieden aan het kind.

En zelfs als de deken niet reizen met het kind voor lange, het gebaar zaken. Een Sign On San Diego rapport beschrijft een vijf-jarig meisje komt om het uitzoeken van haar eigen handgemaakte deken uit een stapel van meer dan vierhonderd haak, gebreide en gewatteerde dekens. Wat een bijzondere ervaring! Deze dekens zijn handgemaakt door vrijwilligers die zo jong als zeven en zo oud als vierennegentig. Deze vrijwilligers hebben meer dan 1300 dekens voor San Diego gebied kinderen tot op heden.

Bezoek A Little Bit of Comfort

pinit fg en rect gray 28 Volunteers Age 7 94 Crochet Blankets for Foster Kids
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post: