Vandaag Quote: Dankbaarheid

door Kathryn op November 24, 2011 · 0 reacties

in Haak Quotes

Happy Thanksgiving prachtige lezers. Citaat van vandaag is niet een haak offerte per se, maar in plaats daarvan een citaat over dankbaarheid, als die leek het meest geschikt is voor vandaag.

“Dankbaarheid neemt drie vormen: een gevoel in het hart, een uitdrukking in woorden, en een voor terug.” -John Wanamaker

Ik hou van dit citaat, omdat het laat zien hoe dankbaarheid gaat verder dan alleen maar blij zijn voor wat je hebt, ook al is dat een belangrijk onderdeel van het. In termen van de haak, Ik ben dankbaar voor de voordelen die het biedt me, Ik probeer te laten andere mensen weten dat via mijn blog, en ik probeer ervoor te zorgen dat ik goed ben met mijn gehaakte vaardigheden en informatie terug te geven aan anderen.

Ik ben ook dankbaar voor al jullie lezers die het mogelijk maken voor mij om te blijven doen!

Heeft u vandaag uw dankbaarheid uitgedrukt?

pinit fg en rect gray 28 Todays Quote: Thankfulness
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: