Inbakeren Haak Art bijwerken + 40 Variaties op een Granny

door Kathryn op November 7, 2011 · 0 reacties

in Haak Art

De video hierboven is de meest recente update ik te bieden heb over mijn haak kunstproject Inbakeren. In deze video, Ik een korte update van over waar staat het met mijn kickstarter financiering en enig inzicht in een van de stukken in het project te geven, een stuk genaamd 40 Variaties op een Granny.

Kickstarter update

Ik ben op zoek naar financiering crowdsourcen om dit gehaakte kunstproject een realiteit. Ik doe dit via Kickstarter. Ik moet ontvangen $2000 in donaties van 14 november op 19:00 of anders geen van de financiering helemaal doorkomt. Zoals ik al zei in mijn video, Ik wil een enorme steun te geven aan die mensen die zo goed hebben geschonken als die mensen die hebben geholpen om het woord op enigerlei wijze te verspreiden.

Donaties zo klein $1 worden geaccepteerd. Mensen die doneren $5 zal worden vertegenwoordigd door een steek in een van de projecten van het stuk. Mensen doneren $20 of meer zal krijgen om de kleur te kiezen, aantal en soort steek die hen vertegenwoordigt in het stuk. Bezoek de Kickstarter pagina hier om een ​​donatie te doen.

Facebook event pagina

Ik wilde mensen een gemakkelijke manier om te zien wanneer de Kickstarter financiering komt een einde en in staat zijn om het woord te verspreiden om anderen te doneren als ze kunnen. Om dit te doen, Ik heb een Facebook-evenement voor de fondsenwerving deadline. U kunt de event pagina bezoeken hier en event anderen bij te wonen om het woord te verspreiden.

40 Variaties op een Granny

e149 Swaddle Crochet Art Update + 40 Variations on a Granny

In deze video, Ik een van de haak kunstwerken die thans gaande is geïntroduceerd. Dit is niet de meest ingewikkelde gehaakte stuk, maar dat is precies de reden waarom ik dacht dat het een goed stuk om mee te beginnen in mijn uitleg. Het heet 40 Variaties op een Granny en is een stuk waarin verschillende versies van een klassieke oma vierkant worden weergegeven in een groter plein. Hoogtepunten van dit project:

  • Elke oma plein is hetzelfde monochrome kleur (rood), gemaakt met dezelfde garen en dezelfde haaknaald.
  • De variatie is afkomstig van het veranderen van de traditionele clusters van drie stokjes die deel uitmaken van een traditionele oma vierkant. Bij voorbeeld, Ik zou drie enkele stokjes of een cluster van enkele gebruiken, dubbele, drievoudige haak om het patroon te maken.
  • Ik zal al deze naast elkaar te plaatsen op een grote achtergrond voor een visueel opvallend sluitstuk. In de huidige tijd, Ik denk dat de grote achtergrond een grote zwart-wit oma vierkant zal zijn, maar ik heb niet besloten zeker.
  • De herhaling van de oma vierkanten vertegenwoordigt de manier waarop we dezelfde woorden steeds weer herhalen in veel van onze relaties. “Ik hou van je”, “dingen gebeuren met een reden” en “we zullen zien wat er gebeurt” zijn voorbeelden van.
  • De variaties vertegenwoordigen hoe de verschillende manieren waarop we kiezen onze woorden en stiltes een impact hebben op wat wij zeggen kunnen maken. Bij voorbeeld, als we “Ik” verklaringen in plaats van beschuldigende verklaringen, we de toon van een gesprek veranderen, zelfs als we niet de inhoud ervan te wijzigen.
Ik hoop dat je meer te leren over Swaddle en een van de stukken in de werken voor het project genieten.
pinit fg en rect gray 28 Swaddle Crochet Art Update + 40 Variations on a Granny
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: