Nieuwe fotoboek van Crochet Artist Mandy Greer

door Kathryn op November 15, 2011 · 1 commentaar

in Haak Art

mandy greer crochet New Photo Book By Crochet Artist Mandy Greer

Haak kunstenaar Mandy Greer heeft een nieuwe 80-pagina portfolio van haar werk dat kan worden gekocht als een koffietafel boek via Blurb vrijgegeven. Ik moet bekennen dat dit is op mijn kerstwens lijst!

About Crochet Artist Mandy Greer

Mandy Greer is a mixed-media artist who is known in part for her large soft sculptures that are constructed primarily of crochet. Read my full artist profile of Mandy Greer om meer te leren.

The book begins with a quote from art director Stefano Catalani who says in part of Ms. Greer:

“Haar formele rijk is een zachte een, gemaakt van gehaakte en gestikt sprookjes en mythen archetypische, addressing the commonality of feelings and thinking of the human condition. Meaning is embodied in the narratives and yet embedded in the very material.

The New Book

This book is a photographic portfolio called Ten Years and so perhaps it goes without saying that it’s a retrospective of Greer’s work. It is sold through Reklama for prices starting at $22.95 for a softcover version. That’s not a bad price at all for a big coffee table book filled with crochet art images!

The image at the top of the post is one of the works featured in the book. You can preview the book at the Blurb link.

pinit fg en rect gray 28 New Photo Book By Crochet Artist Mandy Greer
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Crochet Artist Mandy Greer published a beautiful coffee table book showing a retrospective of ten years of her work. Greer blijft maken en vertonen van haar unieke haak-rijke kunst, die vaak wordt handgemaakt door teams van crocheters die werken om haar visie tot leven komen. Greer has also recently been teaching cowl-making classes as part of a project called Gleaning, Verlossende, Overleven en bloeiende. [...]

Vorige post:

Volgende post: