Ja! Nieuwe roman op basis van Teen Boys Haken

door Kathryn op November 22, 2011 · 4 reacties

in Haak Boeken

crochet book3 Yes! New Novel Based on Teen Boys Crocheting

Enkele jaren geleden auteur Deborah Burnside was een modeshow en terwijl ze er was zag ze een tiener haken. Het beeld vast te zitten met haar en wordt nu gekenmerkt als een belangrijk onderdeel van haar nieuwe roman, Ja Yes! New Novel Based on Teen Boys Crocheting. In deze roman, twee middelbare school jongens beginnen een gehaakte bedrijf.

Jongens doen Haak

Deze verklaring lijkt me duidelijk, maar het is het vermelden waard, want het lijkt nog steeds te veel mensen verrassen. Nogal wat jongens haak nu. Dit is deels te wijten aan het feit dat veel scholen zijn begonnen gehaakte clubs. (Soms zijn de jongens noemen het bro-chet.) Het kan ook dankzij de invloed van mannelijke gelanceerd haak bedrijven zoals Krochet Kids zijn.

Het uitgangspunt van Yes

Ik heb een kans om dit boek te lezen nog niet gehad, maar ik heb gelezen over het online en ik kan niet wachten om mijn handen op een kopie, zelfs al is het een jonge volwassen roman (niet mijn gebruikelijke favoriete genre). Het boek gaat over twee tienerjongens die een handicap hebben die hen verhinderen verdienen hun eigen geld (die we allemaal kennen is een belangrijke manier dat tieners onafhankelijkheid te verwerven!) Een van de jongens heeft een mentale kwestie en zijn grootvader leerde hem te haken als een manier om hem te kalmeren. Ze eindigen de lancering van een gehaakte bedrijf samen.

5 Redenen Ja Klinkt Awesome

Er zijn veel redenen waarom wil ik dit boek lezen. Hier zijn vijf van hen:

  • Er zijn niet al te veel-haak gebaseerde romans. Betty Hechtman haken de mysteries zijn vrij populair bij mensen die haken, maar de meeste andere handwerken romans die ik heb gezien op basis van het breien.
  • Elk hoofdstuk titel in het boek is gerelateerd aan haak. Hoe leuk!
  • Het moet praten over de geneeskrachtige werking van de haak. Zoals velen van jullie weten, Ik ben het schrijven van een non-fictie boek over dit onderwerp en ik ben geïnteresseerd om te zien hoe de auteur onderzoekt de angst-reducerende effecten van de haak.
  • Teen bedrijven en gehaakte bedrijven zijn zo “nu”. Er zijn een heleboel redenen dat ik ben blij dat het internet was niet zo wijdverspreid toen ik een tiener (als dat ik denk dat ik een van die kinderen die verkeerd op Facebook ging geweest). Echter, Ik wou dat ik de online zakelijke kansen die kinderen hebben vandaag had gehad en ik ben altijd geïnspireerd als ik zie tiener bedrijven van elke soort die het goed doen, zodat dat hele uitgangspunt van het boek lijkt cool om mij. En haak bedrijven zijn bloeiende in geslepen van vandaag, DIY, Etsy-liefdevolle wereld, dus dat is cool, ook.
  • Het gaat over kinderen overwinnen van de kansen. Altijd een goed onderwerp.
Zult u het toevoegen op Ja om uw kerstwens lijst?
pinit fg en rect gray 28 Yes! New Novel Based on Teen Boys Crocheting
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
laurindar3
laurindar3

Heb je dit een nog te lezen? Klinkt geweldig! Ik heb onlangs klagen over de gehele gebrek aan haak fictie. Ik heb eigenlijk liever een groot deel van de-gebreide gebaseerde serie in het Betty Hechtman serie, omdat de hoofdpersoon is net leren haken, zodat ze niet over de gedetailleerde beschrijvingen van vezels en steken die je laten geloven een echte stitcher schreef de boeken.

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@laurindar3 Nee, Ik heb dit nog niet een te lezen hoewel het op mijn lijst. Ik denk zeker dat er een niche markt die openstaat voor haak fictie schrijvers die heeft niet echt nog niet gedekt. Ik zou graag zien dat iemand het schrijven van een aantal niet-mysterie fictie gerelateerd aan haken. Any takers?!

Trackbacks

  1. [...] spinnen) essays. En een boek dat ik echt wil om te controleren is een nieuwe jonge volwassen roman genaamd Ja, dat is ongeveer twee tiener jongens die een gehaakte bedrijf te starten. Is er een genre of stijl van de haak [...]

  2. [...] Ja! Ik heb meerdere keren dat ik wil dit YA roman te lezen over tienerjongens starten van een gehaakte bedrijf vermeld dus nu heb ik enkele motivatie om een ​​kopie te krijgen. [...]

Vorige post:

Volgende post: