Mijn deelname aan Eco-vriendelijke haak Project iets in het Water

door Kathryn op November 2, 2011 · 8 opmerkingen

in Mijn haak werk

eco friendly crochet My Participation in Eco Friendly Crochet Project Something in the Water

Ik denk dat ik zie mijn zwart-wit bijdrage aan de linkerkant er.

Een tijdje terug ik haakwerk een plarn borstkanker voor een project genaamd iets in het Water. Hoewel ik het project hier en daar noemde, Ik heb nooit rond om te pronken met mijn afgewerkt stuk hier op de blog. Het project heeft een aantal nieuwe nieuws dus nu lijkt een goed moment om dat te doen!

Iets in het Water

Toen ik ging terug om te kijken naar wat ik eerder gepost over Iets in het Water Ik heb ontdekt dat mijn oorspronkelijke vermelding van het project weg terug in februari was. Wow, waar is de tijd gebleven? In ieder geval, zoals ik al zei op dat moment, Dit was een project met gehaakte zakken haak borsten voor een project ontworpen om het bewustzijn over de gevaren die plastic zak verontreiniging kan doen om vrouwen die borstvoeding geven. Het project werd ontworpen door kunstenaar Wendy Osher. Ze nam alle bijdragen en vervolgens haakwerk hen samen om een “rif” van de borsten die visueel interessant terwijl bewustmaking over deze groene kwestie.

Laatste Projectnieuws

De nieuwste update die ik heb over het project ontvangen was dat het rif werd tentoongesteld in oktober Aashe, die is “een internationale duurzaamheid in hoger onderwijs conferentie”. Cool. Deze jaarlijkse conferentie opgenomen kunst voor het eerst dit jaar en iets in het Water was een van de twee stukken die opgenomen waren. Wendy Osher was er mensen te laten zien hoe haak met plarn en verhogen van de bewustwording over het project.

Artes Magazine artikel

Het project is onlangs ook gekenmerkt in Artes Magazine in een artikel getiteld kunstenaars en veranderingen in het milieu: De kracht van de hedendaagse kunst. Het verklaart:

“Dit eco-samenwerkingsproject aangesloten vrouwen van over de hele wereld met behulp van plastic zakken haak borst-achtige vormen. Osher sloot zich aan bij elk onderdeel om een omvangrijke, in het oog springende, kleurrijk en organische vorm die bestemd zijn om te bellen aandacht aan giftige stoffen sijpelen in internationale wateren. … Overwegende dat dit een kunstwerk in een tentoonstelling, het is gelijktijdig een openbare promotieproject die bestemd zijn om het sociale bewustzijn over het belang van waterverontreiniging te verhelpen. Gezamenlijk, de vrouwen wijzen hoe plastic zakken zijn gekoppeld te vergiftigen die lekken in één de bloedbaan en rechtstreeks van invloed is op de vrouwen moedermelk en de toekomst van komende generaties.”

De borst van de haak die ik maakte

crochet art My Participation in Eco Friendly Crochet Project Something in the Water

Ik dacht dat dit een leuke was project dat zou geweldig zijn om bij te dragen aan om twee redenen. Eerste, Ik denk dat het is een goede zaak en ik wilde een deel van het. Tweede, Ik nooit gewerkt met plarn vóór en het was op mijn “Om te proberen” lijst dus ik dacht dat dit een goede gelegenheid was. Er waren geen richtlijnen over hoe haak van de borst, dus ik wachtte een beetje in het project om te zien wat anderen doen waren en vervolgens instellen om te werken. Wat ik leerde was dat ik niet hou van het werken met plarn, hoewel ik denk het dat is geweldig dat mensen het doen. Het is een stuk moeilijker dan het werken met garen! Nog steeds het was een goede ervaring en ik ben zo blij dat ik was in staat om bij te dragen aan het project terwijl het leren van iets nieuws.

crochet plarn My Participation in Eco Friendly Crochet Project Something in the Water

Osher op zoek naar projectmanagers

Wendy Osher is op zoek naar projectmanagers om verder te gaan van dit project in toont over de hele wereld. Als u geïnteresseerd bent, Bezoek haar blog en neem contact op met haar.

 

pinit fg en rect gray 28 My Participation in Eco Friendly Crochet Project Something in the Water

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

0 opmerkingen

Trackbacks

  1. [...] Vintage haak, Het is dus trendy nu om garen van gerecycled items garen. Er is plarn (van plastic zakken), varn (van VHS tape) en de laatste tijd ik heb een heleboel mensen gehoord [...]

  2. [...] Ik leerde over iets in het Water, een eco-vriendelijke haak kunstproject ik project uiteindelijk heb ik bij te dragen tot later in de [...]

  3. [...] benoemde Wendy Osher stak een oproep voor inzendingen voor een eco-vriendelijke haak kunstproject genaamd iets in het Water. Deelnemers zou haak plastic zakken in de borsten die zou worden samengevoegd om een [...]

  4. [...] vermeld een tijdje terug dat het iets in het waterproject, die heb ik deelgenomen aan tijdens haar eerste versie, was post naar Brazilië. Het is klaar [...]

Vorige post:

Volgende post: