Mijn Haak: Tweekleurige Convertible Cowl capelets

door Kathryn op November 30, 2011 · 9 reacties

in Mijn haakwerk

Als je zag hoe mijn video een paar weken geleden met de diavoorstelling van mijn kappen en capelets dan kun je misschien het debuut van mijn twee-gestemde cabriolet kap capelets hebben gespot. Ik ben echt lief maken en dragen van deze, dus ik wilde om ze te delen in meer detail hier.

De Paarse en Groene Convertible Cowl Capelet

crochet cowl8 My Crochet: Two Toned Convertible Cowl Capelets

crochet capelet My Crochet: Two Toned Convertible Cowl Capelets

crochet8 My Crochet: Two Toned Convertible Cowl Capelets

crochet cowls1 My Crochet: Two Toned Convertible Cowl Capelets

De Black and White Convertible Cowl Capelet

crochet cowl capelet My Crochet: Two Toned Convertible Cowl Capelets

crochet cape My Crochet: Two Toned Convertible Cowl Capelets

capelet My Crochet: Two Toned Convertible Cowl Capelets

Over De Haak Convertible Cowl Capelet

Wat ik leuk vind aan dit ontwerp is dat het item kan gedragen worden in veel verschillende manieren (die ik heb geprobeerd om hier te laten zien). Ik heb een aantal veren en tovenaars die gedragen kan worden, niet alleen in het haar, maar ook als pinnen en dat is wat ik gebruik om speld de kap capelet gesloten op verschillende manieren. Deze open ontwerp laat veel meer flexibiliteit voor de gebruiker dan als ik had gekozen om te sluiten af. In principe om dit ik gewoon geribbelde cirkels of zeshoeken maken, een in elke kleur, en dan steek ik ze samen voor ongeveer tien steken (en dat is het deel dat gaat achter mijn nek). Ik hou van de two tone ontwerp, vooral omdat wanneer het item wordt gedragen als een kap dan kunt u zelf bepalen welke kleur meer laat zien.

pinit fg en rect gray 28 My Crochet: Two Toned Convertible Cowl Capelets
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] mijn-toon gestemde haak capelet / kap. Het kan worden gedragen op verschillende manieren (die je hier kunt zien). Vandaag ben ik de presentatie van de gekleurde kant van het (groen en paars suède garen) tegen een gewoon [...]

Vorige post:

Volgende post: