Mijn Haak in Video: Kappen, Circle Sjaals en Colletjes

door Kathryn op November 16, 2011 · 2 reacties

in Mijn haakwerk

Sommige van mijn favoriete dingen om te maken zijn kappen en cirkel sjaals. Hier is een video verzameling van wat ik in deze categorie in 2011. Je hebt gezien een aantal van deze op de blog voor en anderen ik ben gewoon nu onthullen. Ze zijn allemaal mijn eigen ontwerp behalve de eerste die wis uit het boek Haak Chic door Francine Toukou. Ik zal op Ravelry worden delen van een aantal van de patronen en producten, Etsy en de blog in de komende maanden.

Omdat ik veel van deze hebt gemaakt dit jaar, de video is lang-achtig maar hangen daar omdat ongeveer halverwege onthul ik mijn twee-gestemde kap / capelet ontwerp, die ik ben momenteel super trots op!

pinit fg en rect gray 28 My Crochet in Video: Cowls, Circle Scarves and Neckwarmers
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: