Mijn Haak: Doggie

door Kathryn op November 23, 2011 · 6 reacties

in Mijn haakwerk

pet crochet 500x413 My Crochet: Doggie Sweater

Vroeger was ik een van die mensen die niet konden doorgronden waarom iemand zou kleden hun huisdieren. Een trui voor een hond? Nee, bedankt. Mijn grote Chow / Lab mix zou hebben geschopt mijn kont als ik had geprobeerd dat op haar! Maar toen ik verhuisde naar San Francisco en gewend aan mensen met kleinere honden en langzaam raakte ik gewend aan mensen die kleren op hun honden. En een of andere manier iemand die kerstcadeaus koopt voor mijn beste vriend hondje werd ik. Het is dus niet zo verwonderlijk dat uiteindelijk zou ik iets willen haken voor haar.

Meet Betty. Ze is een cockapoo die woont in het hart van San Francisco. Ze is een hoge energie-hond en ze niet altijd van het houden van haar kleren aan, maar na slechts een minuut van krabben bij deze trui ze besloot dat ze comfortabel en gezellig was en bracht de rest van de dag luieren in het.

Ik baseerde het ontwerp op de Urban Granny Dog Sweater dat is een gratis haakpatroon van Lion Brand Yarn. Ik gebruikte het om me te helpen de grootte recht en het basisidee voor de hals krijgen, hoewel ik niet volgen het patroon voor de hals en heeft de voorgestelde draad niet gebruiken. Voor de nek heb ik een van mijn favoriete stekenpatronen, de fpdc, BPDC over een rij om een ​​dubbel-geribbelde stof maken.

Het garen dat ik gebruikte was een mohair en zijde mix garen dat ik voor had gekregen gratis op Listia. Het is niet bepaald de makkelijkste in termen van het wassen van de zorg, maar Betty's een indoor hond en ze zal niet dragen het elke dag dus het moet in orde zijn. Ik hou van de kleur van het mohair garen en mengde ik dat met een crème katoenen garen voor een kleur combo ik echt leuk. Ik ben blij met het eindresultaat en ik moet bekennen dat er een goede kans dat Betty zal krijgen van een andere trui in de nabije toekomst.

pinit fg en rect gray 28 My Crochet: Doggie Sweater
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] haken … maakte ze een trekje steek hoed voor Betty (de vriend hond die ik maakte een mohair gehaakte trui [...]

  2. [...] gehaakte hond trui die ik maakte voor Betty, een Lion Brand gratis haakpatroon, is eigenlijk gewoon twee grote granny [...]

Vorige post:

Volgende post: