Mijn haak: Capelet Slideshow

I am slowly and steadily learning how to make video slideshows using iMovie. In this one, I’m showing off some of the crochet capelets that I designed and made this this year. I’ll soon be listing the patterns for these on sale at Ravelry and maybe Etsy.

pinit fg en rect gray 28 My Crochet: Capelet Slideshow

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!