Evolutie van een Haak Hexagon Laptop Cozy (YOP)

door Kathryn op November 20, 2011 · 18 reacties

in jaar van de projecten

yearofprojectspost6 500x11111 Evolution of a Crochet Hexagon Laptop Cozy (YOP)

Als u al na mijn gehaakte jaar van de projecten de afgelopen weken dan weet je dat ik een beetje opgehangen op de volgende gehaakte tas patroon op mijn lijst: Phazelia Laptop Cozy. Het is inmiddels uitgegroeid tot twee andere zakken en is (meestal) compleet.

Phazelia's Laptop Case

colorful crochet cozy Evolution of a Crochet Hexagon Laptop Cozy (YOP)

Origineel ontwerp van Phazelia

Het patroon dat ik opgenomen op mijn lijst om te werken off van (maar het is meer een tutorial of gids is dan een patroon, per se) is Phazelia's Laptop Case, die ik vond via patronen op Ravelry. Het origineel bestaat uit meer dan een dozijn kleurrijke zeshoeken die samenvoegen van een rechthoekige kast vormen. Een extra twee gekleurde Hexis worden gebruikt met klittenband als sluiting van de behuizing.

Oorspronkelijke plan: Black and White Haak Laptop Cozy

Ik wist dat ik wilde niet de instructies op deze ene te volgen naar de letter. Ik wilde niet zo veel kleurveranderingen doen. En het patroon vraagt ​​voor het gebruik van gehaakte draad met een kleine haak. I opted to change the plan a little bit. My plan was to use an E hook, doing fifteen rounds for each hexagon pattern to get the right size but doing each hexi in a single color. I started with white hexis and was either going to do all white with black stitching or else I was going to do black and white hexis with red stitching.

I learned a few things as I went along:

  • If you don’t like changing color every few rows and you aren’t diligent about counting your rows and stitches then it’s really hard to get hexagons right each time!
  • I don’t like working sc with an E hook for an extended period of time. It’s too tiring on the hands!
  • De goedkope zwarte acryl garen dat ik kreeg van de dollar op te slaan voelde als glasvezel op mijn handen en moest worden vernietigd. Ik heb vervangen door een andere acryl zwart garen en was in staat om wel verder te gaan.

Nieuwe Plan: Twee Kleine Haak Tassen

Ik werkte een handvol zowel zwart en witte zeshoeken en dan heb ik gewoon opgaven op waardoor ze. Ik was zo ziek van waardoor ze. Ik was gewoon niet in het. Ik heb eigenlijk net als de hexi vorm, maar ik was moe van het monochrome acryl E hookness van dit alles. Dus heb ik besloten om te nemen wat ik had en wat ik het kon maken in aan te sluiten bij mijn doel van het maken van gehaakte tassen cadeau voor de feestdagen. Het duurde niet echt nodig om de laptop grootte na allemaal, net zak vormige.

Dus hier is wat ik kwam met:

crochet bags Evolution of a Crochet Hexagon Laptop Cozy (YOP)

I made the big bag first and it still needs a little bit of work although it could theoretically be finished the way it is. I want to extend the red red stitching all the around the entire bag for a more finished look, probably in hdc. The stitching together of the hexagons is not perfect but I’m happy with the end result as a gift bag. When the bag is filled in with an item, it looks pretty good.

And I actually really like the little bag. I had two black hexis leftover so I put them back to back, stitched them together with red for some boldness and added the fringe. I haven’t added yarn fringe to anything since the first couple of months that I began crocheting and I forgot how in the right situation it can add some really pretty effects. Hier is een betere kijk op het zakje:

crochet bag1 Evolution of a Crochet Hexagon Laptop Cozy (YOP)

Hoe gaat het met uw Jaar van Projecten? Controle over de vorderingen van iedereen anders met deze YOP koppelingen.

pinit fg en rect gray 28 Evolution of a Crochet Hexagon Laptop Cozy (YOP)
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: