Haak Schrijven, Commissies, Kunst en Meer van Kathryn's Haak Corner

door Kathryn op November 14, 2011 · 2 reacties

in Uncategorized

crochet cowl2 Crochet Writing, Commissions, Art and More from Kathryns Crochet Corner

Nog een week is gekomen en gegaan en we kick-off van een nieuwe. De tijd vliegt. Hier is een update van een aantal van de gehaakte dingen gaande hier in mijn hoekje van de sluwe wereld.

Crochet Creative Writing

Most of the writing that I do is non-fiction writing, especially when it comes to crochet. I love to research and to share factual information and true stories. Echter, I also do some creative writing, including stories and poems related to crochet. I’m a writer over at HubPages and they’re hosting a creative writing contest this month so I’ve been putting some of that creatief schrijven out there for the first time. In het bijzonder, I’ve been publishing a series of creative letters written to my crochet projects and the yarn I’m working with. Soort van een gevoel-van-humor manier van het bijhouden van mijn haak werk in woorden. Als je geïnteresseerd bent, hier zijn enkele links naar die haken schrijven:

Eerste Haak Commissie

Een beetje spannend nieuws dat deze week gebeurd is, is dat ik mijn eerste opdracht om een ​​gehaakte item te maken voor iemand anders. Ik ben zeker dat veel van gehaakte dingen voor andere mensen, maar ik heb nooit specifiek ingehuurd om dit te doen en ik ben enthousiast over dit aangename wending. Ik ben van plan om boven en buiten te gaan in mijn levering van dit product omdat ik geloof dat het belangrijk is als het gaat om werk in opdracht! Meer hierover als het zich ontwikkelt.

Crochet Art Project Update

3117 Crochet Writing, Commissions, Art and More from Kathryns Crochet Corner

I’m a little bummed to say that I didn’t meet my fundraising goal to get the money to launch Inbakeren, my crochet art project. That means that I don’t get any of the money even though I did have about half a dozen people say they wanted to support me. I can’t be too sad, hoewel, because I did receive a lot of support from people who are interested in the development of the project. I still plan to move forward with it. I’m just going to have to revamp both my plans and my pace for the project to accommodate the limited budget I can allow for it. That’s most likely going to mean using more clearance yarn instead of better-quality yarn that supports indie dyers and sellers, which isn’t the route I wanted to go, but we’ll see how it pans out. I’ll be spending next week focusing heavily on the editing of my crochet book and then I’ll come back to this project and give it some attention to rework the plan.

More Free Yarn From Listia

I honestly don’t spend all that much time on Listia but I do spend enough time to consistently get free yarn from the site. Here’s what I’ve gotten since my last yarn update:

blue yarn Crochet Writing, Commissions, Art and More from Kathryns Crochet Corner

fringe yarn Crochet Writing, Commissions, Art and More from Kathryns Crochet Corner

soft yarn Crochet Writing, Commissions, Art and More from Kathryns Crochet Corner

The last yarn hasn’t actually arrived yet so I pulled a photo from the Internet. It’s a mohair silk blend that I’m curious to try but I only got the bottom seafoam color, not the other colors in the photo.

What’s going on in your crochet corner?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Writing, Commissions, Art and More from Kathryns Crochet Corner
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: