Haak offerte: Your wellbeing

Hedendaagse Haak citaat comes from terrific fiber artist Jafabrit who said it recently in a blog post in which she was discussing a recent article about the healing nature of crafts.

If you LOVE doing crafts or art, stop worrying about what others think, or that it has to be some masterpiece, or the need to justify it by proving its worth in dollars. Something much more valuable is afoot: your wellbeing.

Ik ben het dus eens!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Your wellbeing

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!