Haak offerte: Niets zegt home …

Hedendaagse Haak citaat is from Jennifer Cirka of JayBird Designs. It comes from her review of Ellen Gormley’s Ga haak! Afghaanse Design Workshop: 50 Motieven, 10 Projecten, 1 of a Kind Results. The review is in the Winter 2011 kwestie van de haak! Tijdschrift.

Nothing says “Home” to me more than a crocheted afghan made from loving hands.

AW … what says “Home” to you?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Crafted items scattered throughout the house. It gives it that homey touch which I adore. I just started crocheting again, so you won’t see any crochet items in our home (at least none I’ve madebut my mother has gifted me with a few) but you will see curtains I’ve sewn, beadwork, my paper crafts, and my daughter’s sketches throughout our home. :)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!