Haak offerte: Niets zegt home …

Hedendaagse Haak citaat is from Jennifer Cirka of JayBird Designs. It comes from her review of Ellen Gormley’s Ga haak! Afghaanse Design Workshop: 50 Motieven, 10 Projecten, 1 van een soort resultaten. The review is in the Winter 2011 kwestie van de haak! Tijdschrift.

Nothing says “Home” to me more than a crocheted afghan made from loving hands.

AW … what says “Home” aan u?

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

One Comment reactie:

  1. Crafted items scattered throughout the house. It gives it that homey touch which I adore. I just started crocheting again, so you won’t see any crochet items in our home (at least none I’ve madebut my mother has gifted me with a few) but you will see curtains I’ve sewn, beadwork, my paper crafts, and my daughter’s sketches throughout our home. :)

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *