Haak offerte: Niets zegt home …

Hedendaagse Haak citaat is from Jennifer Cirka of JayBird Designs. It comes from her review of Ellen Gormley’s Ga haak! Afghan Design Workshop: 50 Motifs, 10 Projecten, 1 of a Kind Results Crochet Quote: Nothing says home .... The review is in the Winter 2011 kwestie van de haak! Tijdschrift.

Nothing says “Home” to me more than a crocheted afghan made from loving hands.

AW … what says “Home” to you?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Nothing says home ...

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!