Haak offerte: Kleur

One of the things that a lot of people have told me they love about crochet is the great color therapy experience of working with yarn. Alice from Crochet with Raymond talked about color recently (of “kleur” as it’s called where she’s from!) and that makes up today’s Haak citaat:

I love colour, that’s no secret, I love being immersed in the bright and vibrant energies that colours create, the way each colour has a different vibration that stimulates a different response from me.

If you had to choose only a single color to crochet with for an entire month, what color would you choose?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Color

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!