Haak offerte: Alpaca garen zachtheid

Hedendaagse Haak citaat is a description of alpaca yarn. You may know that I’ve had a bit of a baby alpaca yarn obsession lately so that’s why I was drawn to this one. The quote is from Holli Friedland of De examinator.

The fleece of the alpaca is one of the softest fibers on the market today. Either Suri or Huacaya are equally delightful to the touch. This fiber will have most yarn enthusiasts cooing over it. The first shearing is the softest.

Are you a fan of alpaca yarn?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Alpaca Yarn Softness

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!