Haak Quote: Alpaca wol Zachtheid

door Kathryn op November 29, 2011 · 1 commentaar

in Haak Quotes

Vandaag citaat haak is een beschrijving van alpaca garen. U weet wellicht dat ik een beetje een baby-alpaca garen obsessie laatste tijd heb gehad dus dat is waarom ik werd aangetrokken tot deze ene. Het citaat is van Holli Friedland van The Examiner.

“De vacht van de alpaca is een van de zachtste vezels op de markt vandaag. Ofwel Suri of Huacaya zijn even heerlijk om aan te raken. Deze vezel zal hebben de meeste garen liefhebbers koeren eroverheen. De eerste afschuiving is de zachtste.”

Ben jij een fan van alpaca garen?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Alpaca Yarn Softness
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] "De vacht van de alpaca is een van de zachtste vezels op de markt vandaag. Ofwel Suri of Huacaya zijn even heerlijk om aan te raken. Deze vezel zal hebben de meeste garen liefhebbers koeren eroverheen. De eerste afsnij is het zachtste. "- Holli Friedland [...]

Vorige post:

Volgende post: