Haak Quote: 19th Century Innovatie

door Kathryn op November 18, 2011 · 1 commentaar

in Haak Quotes

Vandaag citaat haak viert de haak-en andere crafting innovaties van de negentiende eeuw, innovaties die het gezicht van handwerken voor altijd veranderd. Het citaat is door Irina Stepanova in haar artikel over Berlijn Wol uit de november / December nummer van Piecework Magazine.

“De negentiende eeuw was een eeuw van innovatie. De kunsten, productie, en de handel bloeide; schitterende nieuwe machines, uitvindingen, en curiosa leek te verschijnen op de markt elke maand. Het was een tijd van fascinatie voor wetenschap en technologie, en de Victorianen in het bijzonder onvermoeibaar ontworpen, verbeterd, en experimenteerde met apparaten die kunnen maken in een dag wat vroeger maanden had genomen aan te vullen met de hand. Het was onvermijdelijk dat ze hun tomeloze energie zou blijken, vindingrijkheid, en talent te moderniseren handgemaakte needlecrafts.”

Een groot aantal mooie dingen gebeurd voor de gehaakte in deze tijd, maar ik denk ook dat het vermeldenswaard dat er nog aan deze datum geen haak machine dat kan doen wat crocheters doen met de hand!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: 19th Century Innovation
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Een paar van de dingen die een aantal slimme mensen zeiden: "De negentiende eeuw was een eeuw van innovatie. De kunsten, productie, en de handel bloeide; schitterende nieuwe machines, uitvindingen, en curiosa leek te verschijnen op de markt elke maand. Het was een tijd van fascinatie voor wetenschap en technologie, en de Victorianen in het bijzonder onvermoeibaar ontworpen, verbeterd, en experimenteerde met apparaten die kunnen maken in een dag wat vroeger maanden had genomen aan te vullen met de hand. Het was onvermijdelijk dat ze hun tomeloze energie zou blijken, vindingrijkheid, en talent te moderniseren handgemaakte needlecrafts. " – Irina Stepanova [...]

Vorige post:

Volgende post: