Haak Mutsen voor Obama's Girls

door Kathryn op November 22, 2011 · 2 reacties

in Haak Nieuws

obama crochet Crochet Beanies for Obamas Girls

Barack Obama haak door Todd Paschall

President Obama ontving gehaakte zilveren mutsen dit weekend van een deelnemer van de kranslegging ceremoniële voor Bombardement van Darwin Day in Australië.

De president ging naar Darwin, Australië voor een kranslegging op de USS Peary Memorial. Dit is een gedenkteken voor 88 Amerikaanse mariniers die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden gedood door een aanval op hun schepen. President Obama vergeleek de ervaring om Amerika's Pearl Harbour. Na de ceremonie, Eerste minister Julia Gillard aangekondigd dat de dag toe zal bekend worden als de bombardementen op Darwin Day voor de slachtoffers van de aanslagen te eren.

Slechts een paar mensen werden gekozen om de ceremonie bij te wonen en ontmoet president Obama. Een van die mensen was Mary Lee wiens vader werd gedood bij de aanslagen. Ze wilde een geschenk te geven aan de president voor de tijd neemt om dit deel van de geschiedenis te herkennen. Ze bracht drie gehaakte bloemen versierde mutsen binnenkant van een zilveren zak te geven aan de kinderen van de president.

Mary Lee werd verteld dat zij niet in staat zou zijn om deze geschenken te geven. Echter, ze erin geslaagd om de aandacht van een vrouw reist met bemanning van Obama te krijgen en kreeg speciale toestemming om de geschenken te sturen naar kinderen van de president.

Vraag van de Dag: Als je iets voor president Obama en zijn familie kon haken, wat zou je voor hen?

nieuwsbron

pinit fg en rect gray 28 Crochet Beanies for Obamas Girls
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: