Crazy Creepy Wonderful Haak in Music Video

door Kathryn op November 8, 2011 · 3 reacties

in Haak Nieuws

crochet art1 Crazy Creepy Wonderful Crochet in Music Video

Er is iets verschrikkelijk griezelig over de-haak bedekt mensen in deze kringloopwinkel hommage muziekvideo door San Francisco muziek duo Seventeen Evergreen. Mijn ogen konden niet af van de scène die lijkt op mummificatie in haak. Heerlijk.

crochet1 Crazy Creepy Wonderful Crochet in Music Video

Ik zag het twee keer – een keer in zijn kleine formaat toen vond ik het via Tales of a Techno-hoer en dan weer door er dubbel op te klikken en kijken naar het op volledige grootte. Ik heb je helemaal aan te moedigen om hem te bekijken in full size om de volledige amazingness van de haak creaties krijgen.

Seventeen Evergreen – Polariteit Song

De Seventeen Evergreen website legt uit dat de video, geregisseerd door Terri Tijdige, is gebaseerd op het concept van “wollen terroristische oorlogsvoering temidden alledaagse zuinigheidswinkel mundanity”. Dat zie ik.

Het lijkt erop dat de kunstenaar voor het breien en haken werk is Sarah Applebaum. Ik was niet bekend met deze artiest voor nu, maar een snelle Google image search vertelt me ​​dat ik nodig heb om meer te leren dus zal ik haar te onderzoeken en het schrijven van wat ik vind van maandag haken de kunstenaar profiel na volgende week. Ondertussen, genieten van de video!

pinit fg en rect gray 28 Crazy Creepy Wonderful Crochet in Music Video
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] week ik werd verliefd op de-haak gevulde Seventeen Evergreen videoclip voor het nummer Polariteit. Ik deed wat kort onderzoek dan in wie de haken voor die video gemaakt [...]

Vorige post:

Volgende post: