Gek griezelig prachtige haak in Muziek Video

crochet art1 Crazy Creepy Wonderful Crochet in Music Video

There is something terrifically creepy about the crochet-covered people in this thrift store homage music video by San Francisco music duo Seventeen Evergreen. Mijn ogen kon niet afkeren van de scène die eruit als mummificatie van foetussen bij haak ziet. Delightful.

crochet1 Crazy Creepy Wonderful Crochet in Music Video

I watched it twiceonce in its small size when I found it via Tales of a Techno-hooker and then again by double clicking on it and watching it in full size. I totally encourage you to watch it in full size to get the full amazingness of the crochet creations.

Seventeen EvergreenPolarity Song

De Seventeen Evergreen website explains that the video, directed by Terri Timely, is based on the concept ofwoollen terrorist warfare amidst everyday thrift shop mundanity”. I can see that.

It looks like the artist for the knit and crochet work is Sarah Applebaum. I wasn’t familiar with this artist before now but a quick Google image search tells me that I need to learn more so I’ll be researching her and writing up what I find for Monday’s crochet artist profile post next week. In de tussentijd, enjoy the video!

pinit fg en rect gray 28 Crazy Creepy Wonderful Crochet in Music Video

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!