Cocktails en Haak: Australische oma's Bar

door Kathryn op November 25, 2011 · 2 reacties

in haak over de hele wereld

crochet bar 500x670 Cocktails and Crochet: Australias Grandmas Bar Afbeelding via Foursquare

Ik denk dat het universum probeert me te vertellen dat ik nodig om de wereld te reizen en haar gehaakte verkennen. Per slot, Ik heb onlangs geleerd over de -haak bedekt hotelkamer in het Verenigd Koninkrijk en nu ik heb geleerd over een oma chique cocktailbar genaamd oma's Bar in Sydney, Australië.

Van wat ik online heb gelezen, Oma's Bar klinkt als het soort duik bar die populair zou kunnen worden in San Francisco als het hier gelegen waren. Het is gelegen in een kelder onder een gitaarwinkel en je moet kunstgras overdekte trap naar beneden te krijgen. Eenmaal binnen, je zult de mogelijkheid om bier en wijn te krijgen, maar het is echt een cocktail plek met een nadruk op rum.

granny square Cocktails and Crochet: Australias Grandmas Bar

Afbeelding via Nee herenrijbroek

Horeca Magazine onlangs geprofileerde deze bar. Ze spraken tot 85-jarige Beth Bradey, de oma van de bar mede-eigenaar James. James is degene die de bar ontworpen met granny chic (of oma kitsch) in het achterhoofd. Natuurlijk zijn er gehaakte dekens opgenomen om de inrichting van de bar. En natuurlijk zijn er een aantal kleedjes.

Deze bar was een “kleine bar finalist” de 2011 Sydney Business Awards. Mijn favoriete beschrijving daarvan is afkomstig van Foursquare: “Een Retro-Sexual oase van kosmopolitische kitsch en vervaagde Granny glamour – serveren enkele van de beste drankjes in de stad.” Denk dat ik maar beter pak mijn vintage koffers voor een reis naar Sydney sometime soon!

pinit fg en rect gray 28 Cocktails and Crochet: Australias Grandmas Bar
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Vorige post:

Volgende post:

Ik denk dat het universum probeert me te vertellen dat ik nodig om de wereld te reizen en haar gehaakte verkennen. Per slot, I just recently learned about the crochet-covered hotel room in the UK and now I've learned about a granny chic cocktail bar named Grandma's Bar in Sydney, Australië.