Cabahug de haak voor Filippijnse fashionweek

I first learned about the crochet work done by Philippine fashion designer Pablo Cabahug when I read a Nieuws article about his recent graduation from London’s prestigious Central Saint Martins College of Art & Ontwerp. Then he got in touch with me and shared some amazing photos of the terrific crochet detail in zijn werk. Recently he got in touch again to share images of his new work for Spring Summer 2012 Philippine Fashion Week. Neem een kijkje:

cabahug 2 Cabahugs Crochet for Philippine Fashion Week

cabahug 4 Cabahugs Crochet for Philippine Fashion Week

cabahug 5 Cabahugs Crochet for Philippine Fashion Week

cabahug 6 Cabahugs Crochet for Philippine Fashion Week

Although I think the neckwear that Cabahug does is terrific, what I really love here is the way that he’s combined crochet with flowing fabric in the skirt portions of his designs. What do you like about this crochet designer’s new collection?

pinit fg en rect gray 28 Cabahugs Crochet for Philippine Fashion Week

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!