Betty Barnden's 10 Slimme tips voor het krijgen van een grote afgewerkte Haak Product

door Kathryn op November 10, 2011 · 1 commentaar

in Haak Technieken

crochet seams Betty Barndens 10 Smart Tips for Getting a Great Finished Crochet Product

Haak Naden Afbeelding van een Tutorial op Grumpy Girl

Eerder deze week heb ik een boekbespreking van de grote gehaakte afwerkingstechnieken boek door Betty Barnden. Zoals ik al zei toen, Dit boek begint met Barnden's “10 Gouden regels voor een fantastische afwerking”. Ze zijn slim instructies, dus ik dacht dat ik zou delen wat ze hier (maar in mijn eigen woorden).

1. Gebruik het juiste gereedschap voor de job.

Dit is een regel die ik heb gevonden om waar voor elke hobby en elk aspect van het leven. Het is allemaal gewoon makkelijker als je het juiste gereedschap voor het werk. In dit geval, dat betekent dat je voldoende garen in de juiste kleurstof veel voor het project dat u werkt, de haaknaalden je nodig hebt, eventuele aanvullende begrippen die u nodig heeft zoals knoppen en een aantal extra tools zoals een schaar en een meetlint.

2. Controleer gauge wanneer je begint.

Als u een item dat lijkt op het patroon dat je werkt of een haak-item dat een bepaalde grootte van de persoon past te maken, dan moet je ervoor zorgen dat je het maken van de juiste maat. Dit betekent dat het controleren van uw meter en aan te passen aan het patroon of de pasvorm die u wilt voordat u daadwerkelijk hebt gekregen aan de hand van het project. De tijd neemt om dit te doen bij de start van het project is ontworpen om tijd te verdoen later voorkomen.

3. Haak consequent.

Het idee achter deze regel is dat je ervoor wilt zorgen dat elke steek lijkt op de vorige en het is noch strakker of losser dan wat je hebt tijdens het project gewerkt. Dit is soms moeilijk als je werkt aan een groot project, want elke keer dat we haken, we kunnen een beetje anders haken vanwege de manier waarop we zitten, hoe gestresst voelen we ons op het moment of hoe moe we zijn. Het nemen van een korte blik op uw steken om ervoor te zorgen dat je consequent bent haken tijdens het project is uw tijd voor een slimme eindproduct waard.

4. Haak zorgvuldig.

Tel je steken. Tel je rijen. Double-check dat het patroon herhaal je nu hebt opgeslagen en worden automatisch werken is eigenlijk juist. Zorg ervoor dat de stukken die bij zouden moeten passen (zoals de mouwen) eigenlijk overeenkomen.

5. Volg uw vooruitgang als je haak.

Hoe vaak heb je de kant een haak project in het midden van het werken en dan niet helemaal zeker wat rij je nodig om te beginnen wanneer je terug terug naar het haakpatroon geweest ingesteld? Hoe vaak heb je een haaknaald genomen uit een project, vergeten wat haaknld die u gebruikte en toen begon in het midden met een haak die te groot of te klein was? Het maken van aantekeningen als je haak helpt om deze problemen die volledig het eindproduct kan ruïneren voorkomen.

6. Plan vooruit voor het eindproduct.

Bij voorbeeld, indien het afgewerkte product gaat om een ​​set van motieven die moeten worden samengevoegd zijn, dan wil je misschien genoeg garen laten op elk motief om te gebruiken voor het verbinden. Een slimme manier om je te helpen vooruit te denken is in de gewoonte van het lezen van een haakpatroon helemaal door te krijgen voordat je het werk.

7. Niet slordig met uw WIP zijn.

Ik ben schuldig aan het verlaten van een WIP opknoping rond willekeurig door mijn huis, maar ik heb geen huisdieren of kinderen hebben en ik niet mijn werk in de keuken vertrekken dus meestal is het geen big deal. Mensen met meer chaotische huishoudens willen hun AVI's in zakken of opslag bakken zetten om schade te voorkomen als ze bezig zijn.

8. Kritiek op je werk als je gaat.

Neem een ​​pauze op verschillende punten in uw haak project en vraag jezelf af of het gaat op de manier waarop het zou moeten. Wees eerlijk met jezelf, ook al is het moeilijk. Zo vaak we blijven werken een project als we weten dat er iets niet helemaal goed, want we zijn te dicht bij het en willen niet terug te rippen ons werk. Kritiek als je gaat via een objectieve oog zal u helpen meer perfect afgewerkte producten te verkrijgen.

9. Monteer zorgvuldig.

Niets kan een goede haak project ruïneren sneller dan onjuiste montage. Ik weet dit uit ervaring, omdat ik altijd graag de werkelijke haak proces en haat de montage. Dat is eigenlijk de reden waarom ik niet typisch projecten werken met veel motieven en een sterke voorkeur naadloze bouwprojecten. Ik ken mezelf. Waarom perfecte haakwerk als je niet gaat net zo voorzichtig zijn in uw vergadering te zijn? Dus leren hoe u uw naden goed te doen en hoe u uw motieven te sluiten en neem de tijd op dit podium voor een goed afgewerkte gehaakte product.

10. Voeg dat final touch.

Uw product is volledig gehaakt en is zorgvuldig samengesteld. Nu is het tijd om echt af te maken met dat laatste tikje. Het is misschien een decoratieve randen zijn, een grote knoopsluiting of een beetje van franje. Dat hangt af van het project en uw persoonlijke smaak.

 

Ik denk dat het belangrijkste is om hier op te merken is dat de werkelijke afwerking technieken die wrap up een project slechts een tiende van het werk dat nodig is om het product ziet er geweldig uit op het einde. De planning en zorgvuldige haken van uw werk gedurende het gehele proces gaat negen tiende van de weg naar het maken van een grote afgewerkte object!

pinit fg en rect gray 28 Betty Barndens 10 Smart Tips for Getting a Great Finished Crochet Product
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] creëerde vervolgens het alleen zinvol om swatch voor gauge! In principe, u niet wilt dat om tijd te verspillen. Swatching voor gauge kan niet garanderen dat u de perfecte fit, maar het zal u vertellen of uw sizing is [...]

Vorige post:

Volgende post: