Amigurumi Kunstenaar Vanessa Chan

door Kathryn op November 21, 2011 · 4 reacties

in Haak Artiesten

Bouwstenen van Vanessa Chan op Vimeo

 

Vanessa Chan verkoopt haar amigurumi wezens op Etsy. Veel mensen doen dit dus wat verheft Chan's werk van ambacht tot kunst? Dat is een groot onderwerp, maar voor mij is de stop-motion video hierboven is het antwoord hier. Chan schept niet alleen schattige wezens, maar heeft gebruikt videowerk hier om ze tot leven te brengen in een koele artistieke manier.

Meer over Vanessa Chan

Ik leerde over Vanessa Chan uit een recent artikel in de Times Herald-Record. Het verklaart dat zij een Etsy winkel eigenaar van begin twintig die haar eerste schattige ami schepsel gemaakt (een gelukkig gezicht ei) een paar jaar geleden. Ze lanceerde haar Etsy winkel De Pudgy Konijn naar haar oorspronkelijke amigurumi ontwerpen verkopen. Haar andere belangrijke scheppende liefde is stop-motion animatie en ze de video Bouwstenen voor haar senior project gecreëerd, de twee creatieve werken te combineren in een.

Vanessa Chan's Amigurumi Art

Vanessa Chan's amis zijn vergelijkbaar met een groot deel van de amigurumi items die populair zijn deze dagen. Ze zijn schattige kleine wezens met dwaze uitdrukkingen. Er is niets donker of dramatisch over hen en je hebt geen gekwelde kunstenaar ervaring hier te krijgen. Natuurlijk, u ook geen andere grote kunst berichten als je misschien met andere soorten van gehaakte kunst te krijgen. Ik denk, echter, dat u begint met een beetje meer diepgaande kunst verkenning met haar gehaakte video te krijgen. Er is iets een beetje griezelig of verdrietig of nadenkend over. Dus er is wat mysterie in daar dat je niet gaat om te zien van de stand-alone haak stukken en dat intrigeert me.

Sommige van mijn Fave Chan Pieces

Anders dan de video, een paar van mijn favoriete amigurumi items die Vanessa Chan heeft gecreëerd onder:

crochet monster 500x331 Amigurumi Artist Vanessa Chan

Dit Smores Monster is een ansichtkaart die Chan verkoopt en laat zien hoe ze combineert amis met fotografie om een ​​aantal leuke kunstwerken maken!

crochet dim sum bun 500x332 Amigurumi Artist Vanessa Chan

Haak Dim Sum Bun

amigurumi 500x337 Amigurumi Artist Vanessa Chan

Bang Red Apple met Monster Worm

Wat ik hoop te zien vanaf Chan

Ik denk dat er veel echt cool kunst mogelijke in het werk van Chan's met video en fotografie. Ik hoop dat ze zal blijven om haar amigurumi ontwerpen strekken en om te onderzoeken hoe deze andere media gebruiken om te blijven nemen van die individuele goederen tot het volgende niveau in de kunst.

Vraag van de Dag: Bent u van mening amigurumi een vorm van kunst?

pinit fg en rect gray 28 Amigurumi Artist Vanessa Chan
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] geprofileerde het werk van amigurumi kunstenaar Vanessa Chan. Ik hield van haar gehaakte wezens, maar meer dan dat ik hield van het kunstenaarschap van haar super unieke poseren [...]

  2. [...] Vanessa Chan is een andere kunstenaar die gebruik maakt van unieke fotografie om haar haakwerk verheffen tot een artistiek niveau [...]

Vorige post:

Volgende post: