91-Year-Old Hooker wint prijs

door Kathryn op November 24, 2011 · 0 reacties

in Haak Nieuws

elderly crochet 91 Year Old Hooker Wins Prize

Ruth W. Umberger begon niet te haken tot de zestig, maar op 91 jaar ze heeft nog steeds ongeveer dertig jaar van haken onder haar riem. Haar werk is niet onopgemerkt te overwegen afval dat ze net een Virginia State Fair award voor haar gehaakte afghanen.

De Virginia State Fair heeft aangeboden crafting awards voor jaren. Echter, Dit jaar was het eerste jaar dat ze een senioren categorie voor ambachtslieden ouder dan had 80. Dat is de categorie die Umberger gewonnen.

Umberger zegt dat ze nooit enige belangstelling voor breien gehad, maar ze had leren haken van haar zus. Als ze ouder is geworden en haar gezondheid is begonnen te mislukken, ze moest meer tijd zitten en dus haar gehaakte tijd is gegroeid en gegroeid besteden. Ze had meer dan 100 haak afghanen om uit te kiezen voor haar onderwerping aan de beurs en natuurlijk die niet onder de vele die ze weggegeven als cadeau door de jaren heen.

De gehaakte Afghaanse die uiteindelijk werd ingevoerd en won de prijs is een deken van vierkante motieven, maar ze zijn niet oma vierkanten. Met een diamant in het centrum te compenseren, maar rood, roze en beige steken, Deze deken werkelijk knalt!

gehaakte nieuwsbron

pinit fg en rect gray 28 91 Year Old Hooker Wins Prize
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: