31 Dagen van haak Giveaways begint morgen

giveaway 300x110 31 Days of Crochet Giveaways Starts Tomorrow

Een van de bijzondere kenmerken van December op de blog is dat elke dag in December een giveaway dag is! Dit is mijn vakantie cadeau aan mijn prachtige lezers. Elke dag giveaway gaat lopen voor een volledige dag, van net na middernacht tot net voor middernacht. Dus net na middernacht zal vanavond ik kom na de eerste giveaway voor 1 December en dat blijven helemaal tot het einde van de maand.

Over de Giveaways:

Dit zijn de korte, gemakkelijk-aan-Voer geschenken om te vieren de vreugde om te geven die is zo leuk in deze tijd van het jaar. Giveaway items omvatten haak boeken, garen, handgemaakte haak items en meer dus check in elke dag om te zien wat je kunt winnen! Voel je vrij om verspreid het woord over 31 Dagen van Giveaways.

Sommige Details en informatieverschaffing:

Ik zal aankondigen de winnaars dagelijks op Twitter en Google Plus elke dag volgende op de giveaway. (Dus zal ik posten op deze sites op vrijdag voor verhuren u weet wie er gewonnen heeft donderdag de giveaway.) Ik zal doen een per winnaar roundup aankondiging op de blog. Ik zal verschepen zodra per tot het einde van de maand. Ik heb geen enkel probleem met u opnieuw gifting van wat je winnen maar ik ben niet het maken geen garanties over de vakantie verzending. Alle items die voor giveaway zijn zijn handgemaakt door mij of items uit mijn stash tenzij anders vermeld in dat dagje post.

Heb je iets haak om weg te geven?

Ik heb niet alle van de maand plekken nog gevuld met items uit mijn eigen stash. Als u hebt een haak-item dat u zou willen weg te geven over mijn blog (zoals een cadeaubon naar uw Etsy winkel, een handgemaakte item of een haak patroon) gebruik dan het contact formulier op mijn site te laten me weten!

pinit fg en rect gray 28 31 Days of Crochet Giveaways Starts Tomorrow

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!