3 Key Boeken voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verven van garens

door Kathryn op November 29, 2011 · 4 reacties

in Garen Verven

Ik ga weg veer een beetje uit mijn gebruikelijke gehaakte boekbesprekingen deze week te kort over drie boeken te praten die ik onlangs opgepikt op het onderwerp van het verven van garens. Ik heb nagedacht over proberen het verven van garens voor een tijdje nu en het is iets wat ik wil met een beetje in vooruit 2012. Het zal interessant zijn om te zien of het is iets dat ik geniet, want ik voelde me echt aangetrokken tot het idee en toen las ik deze boeken en nu ben ik benieuwd of het verven van garens is echt voor mij. Het is misschien niet, maar ik wil om het te proberen uit te vinden en ik denk dat deze drie boeken gecombineerd maken een geweldige bron voor de begin en nieuwsgierige Dyer.

1. Hand Verven Garen En Fleece 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing door Gail Callahan.

yarn book 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing

Dit boek gaat over de basisprincipes van het begin tot het garen te verven met de hand. Hoewel ik het nog niet geprobeerd, het boek voel ik me een stuk comfortabeler over het proces. Het vereenvoudigt de stappen, breken ze beneden in verteerbare stukken. Het praat niet veel over het meten van spullen of voor dat u precies het juiste materiaal. In plaats daarvan, het gaat over de kern dingen die je moet doen als je wilt de hand verven garen beginnen. Het biedt een aantal verschillende opties voor verschillende stappen (bij voorbeeld, met behulp van verschillende warmtebronnen zoals de kookplaat, de magnetron of een slow cooker). Dit boek gaat over het verven van natuurlijke eiwit garens (als wol) met behulp van kleurstof en commerciële kleurstoffen.

2. Oogsten Kleur: Hoe te planten vinden en natuurlijke kleurstoffen 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing door Rebecca Burgess.

yarn books 500x400 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing

Een van de redenen dat ik heb getwijfeld om te beginnen met het verven van garen is omdat ik niet echt willen zorgen te maken over het gebruik van chemicaliën in mijn keuken. Ik heb een klein appartement en zou worden verven op dezelfde plaats waar ik kook en hoewel ik weet dat andere mensen dit doen zonder incidenten, Ik weet dat ik de neiging om hoeken hier en daar gesneden met nieuwe hobby's en ik liever mezelf niet in gevaar brengen op die manier. Dus het is steeds aantrekkelijk voor mij om na te denken over het gebruik van natuurlijke kleurstoffen en dat is wat dit boek over gaat. Het is een diepgaand boek over het verven van garen met planten en kruiden en het wordt in hoe je die planten in uw omgeving en hoe een aantal van hen groeien. Het is een gedetailleerde tegenhanger van het eerste boek en samen Ik voel me alsof ze me een heleboel interessante informatie om op te kauwen hebt gegeven.

3. Verven te breien 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing door Elaine Eskesen.

crochet book4 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing

Dit is eigenlijk een breipatroon boek dus je zou denken op het eerste gezicht, dat het mij niet interesseren omdat ik haak maar brei niet doen. Echter, niet de kracht van dit boek niet onderschatten. Het gaat over hoe om garen te gebruiken verven en dan is het over hoe u het meeste uit handgeverfde garen te krijgen in je breiwerk. Hoewel niet alle details gelden voor haakwerk, Ik denk dat het biedt een aantal echt grote informatie die helpt om u te informeren over de kleur proces en geeft je veel over na te denken. Deze stof tot nadenken lijkt alsof het zou helpen toe te voegen een extra niveau aan het garen verven ervaring en maakt uit mijn lijst van drie must-have middelen voor wanna-be garen ververijen. Ik laat het je weten als ik blijven deze boeken aanbidden als ik vooruit met het leren te verven.

Is het verven van garens iets dat je interesseert?

pinit fg en rect gray 28 3 Key Books for People Interested in Yarn Dyeing
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Extra Reading ...

Trackbacks

  1. [...] voorgesteld 3 boeken voor mensen die geïnteresseerd zijn in het verven van garens, iets wat ik was echt geïnteresseerd in het proberen mezelf rond deze tijd vorig jaar, hoewel ik nooit gedaan [...]

Vorige post:

Volgende post:

Deze drie boeken gecombineerd maken een geweldige bron voor de begin en nieuwsgierige garen Dyer.