103-Year-Old Hands Out Haak kleedjes Longevity vieren

door Kathryn op November 11, 2011 · 2 reacties

in Haak Nieuws

crochet hooks 300x172 103 Year Old Hands Out Crochet Doilies to Celebrate Longevity

Het lijkt alsof er een heleboel van 103-jaar-oude vrouwen, die nog steeds haken. Er is Oella Norman die besteedt 6+ uur per dag haken en enkele van haar andere vrije tijd op een loopband! Er is Grace vander Veen die heeft 30 achterkleinkinderen ze kan haken voor. En het meest recent, Ik heb geleerd over Lydia Campbell.

Campbell werd geboren in 1908 in Memphis, Tennessee, maar woont nu in het gebied van Atlanta. Ze zegt dat een van de sleutels tot het houden van haar geest actief als ze ouder is geworden is te werken met naald en draad doen. Het zou beter zijn om draad en haak zeggen, hoewel, aangezien Campbell staat bekend om het haken kleedjes.

De nette draai aan Campbell's kleedjes (naast dat ze nog steeds te maken op leeftijd 103!) is dat ze draagt ​​ze rond met haar om uit te delen aan mensen. Dit lijkt een viering van haar lang leven, omdat ze zegt:

"Anytime ik iemand heb ik niet gegeven een te vinden en ze erachter komen hoe oud ik ben, it’s a joy for me to reach in my purse and get a little doily and give it to them.”

I have trouble working with thread instead of yarn and my hands and eyes are more than eighty years younger than hers. Kudos Ms. Campbell!

pinit fg en rect gray 28 103 Year Old Hands Out Crochet Doilies to Celebrate Longevity
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: