10 Sexy mannen sportieve haak rookkanalen

Ik heb gemerkt een enorme trend in rookkanalen voor mannen laatste tijd. Ik voor het eerst begon te merken het hier en daar op de haak blogs die ik lees. Ik moet bekennen dat ik dit soort afgedaan als een haak-liefhebbers trend en niet een echte modetrend. Echter, Vervolgens heb ik begonnen met het zien van steeds meer mannen in haak en brei rookkanalen in mijn omzwervingen rond de stad. Een beetje meer onderzoek heeft mij verteld dat rookkanalen zijn steeds populairder voor mannen. In het algemeen, Ik ben niet echt liefdevolle de trend. Ik heb een heleboel jongens dragen rookkanalen die gewoon niet zo groot op hen kijken. Maar de volgende tien sexy jongens die ik online gevonden heb maken me nadenken over de mogelijkheden in deze trend!

1. Mowl Mens Cowl

mens crochet cowl 500x518 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

Deze cowl is gemaakt door BessetteArt uit Etsy. Ik herkent niet de stevige steek hier gebruikt (jij?) maar de beschrijving zegt dat er inderdaad haak. Met die ogen op dat hottie piercing, Ik schelen niet echt wat het is … Ik stem voor het! En ik moet zeggen dat als je niet de mannelijke haak cowl ding koopt, check out dit model pronken andere ontwerpen in dezelfde Etsy winkel en zien of het je geest is gewijzigd.

2. Unisex Chunky Cowl

crochet cowl6 500x388 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

Ik ben vooral sceptisch over het idee van unisex haak rookkanalen. Ik vind rookkanalen op vrouwen aantrekkelijk en rookkanalen op mannen … niet zozeer. Maar deze foto van een unisex cowl gemaakt om door Etsy mgbdesigns heeft me verkocht!

3. Mannen breed grijze Cowl

crochet7 450x800 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

AW, wat een cutie … en de hond is schattig ook. icon smile 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls Dit is het soort haak cowl dat ik denk dat de meeste jongens waarschijnlijk niet kunnen trekken dat uit maar als u de juiste man in de juiste instelling, het geheel werkt! Het is uit Etsy intriguedknits.

4. Unisex Neckwarmer

crochet cowl7 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

Black is een klassieke kleur die voor zowel mannen als vrouwen werkt. Dit men is door DiNuovo. Ik denk dat ik ben beginnen te begrijpen deze mannen cowl ding.

5. Havermout Cowl

crochet cowls 500x666 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

Deze cowl ziet er super gezellige, nietwaar? Ik denk dat wanneer rookkanalen werk op jongens zijn inachtneming ten dele aan het feit dat je gewoon jezelf vlijen tegen hen kan zien! De havermout mannen cowl is door thecattsuglybabies.

6. De stevige dagelijks Cowl in Kiwi

crochet green cowl 500x500 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

Deze kerel laat zien dat mannen rookkanalen in felle kleuren dragen kunnen, niet alleen neutrale, en nog steeds trek een sexy look. Liefdevolle het! Het is door collectioncliche uit Etsy en er is meer man candy … Ik bedoel haak rookkanalen … om te kijken naar daar.

7. Paarse Cowl met Brass knoppen

mens crochet cowl1 500x421 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

Ja, een man kan zelfs trekken uit een warme blik het dragen van een paars cowl met knoppen op het. En ja, Ik ben verbaasd. Maar het is duidelijk een winnaar omdat verkoper smittenkittenorig hadden om een opmerking op de pagina van het product dat het model niet te koop!

8. Drie kleurencirkel sjaal

mens crochet scarf 500x755 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

Dus dit is een is meer van een cirkel sjaal dan een cowl maar ze in dezelfde neckwarmer familie. Ik vind dit een omdat het gebruik maakt van meerdere kleuren in het ontwerp dat uniek van de meeste mannen haak rookkanalen is. Het is door mallorydee.

9. Nek minnaar Hugger

male crochet cowl 500x666 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

Alleen de naam van deze cowl maakt het geluid zoals het behoort tot een aanhankelijk man, nietwaar? Het feit dat hij het dragen van een haak cowl tijdens het lezen gewoon voegt aan de sexiness. Deze cowl is door MelodyMaria.

10. Cowl voor hem

crochet guys cowl 500x544 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

We kunnen uit deze lijst met de cowl ronde voor hem door tolduso. Het is een acryl garen cowl gemaakt op bestelling in een verscheidenheid van kleuren. We zien het ziet er goed hier in het grijs.

Dus, Wat zijn uw gedachten over mannen haak rookkanalen? Uw mening veranderd helemaal nu?

pinit fg en rect gray 28 10 Sexy Men Sporting Crochet Cowls

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!