Sprightly 101-Year-Old Enjoys Crocheting

You know meI’m a sucker for these stories about older people who are still active and who love their crochet. The Penarth Times just had such a storyabout a 101-year-old woman named Clarice Hepworth who continues to enjoy both crochet and knitting.

Clarice lives in Ty Dewi Sant, a small UK care home where about three dozen residents live in single rooms designed to keep them socially active and obtaining the assistance that they need but also keeping them as independent as possible in their old age.

My favorite part of this particular article is the fact that Clarice is described as sprightly. I hope that if I live to 101 that’s a word that’s used to describe me! She stays active with regular walks and then enjoys crochet and knitting when she is not out and about.

oorspronkelijke nieuwsbron

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!