Springlevende 101-jarige geniet Haken

door Kathryn op Oktober 13, 2011 · 0 reacties

in Haak Nieuws

crochet 1 450x294 3 300x196 Sprightly 101 Year Old Enjoys Crocheting

Je kent me – Ik ben een sucker voor deze verhalen over oudere mensen die nog steeds actief zijn en die houden van hun haak. De Penarth Times had net zo'n verhaal – over een 101-jarige vrouw genaamd Clarice Hepworth die blijft beide haken en breien genieten.

Clarice lives in Ty Dewi Sant, a small UK care home where about three dozen residents live in single rooms designed to keep them socially active and obtaining the assistance that they need but also keeping them as independent as possible in their old age.

My favorite part of this particular article is the fact that Clarice is described as sprightly. I hope that if I live to 101 that’s a word that’s used to describe me! She stays active with regular walks and then enjoys crochet and knitting when she is not out and about.

originele nieuwsbron

pinit fg en rect gray 28 Sprightly 101 Year Old Enjoys Crocheting
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Vorige post:

Volgende post: