Rocket Dog Crochet ShoesSimilar to TOMS

A lot of people come to my site looking for information on TOMS haak schoenen. The TOMS crochet flats are great but they come in limited colors and amounts. Eigenlijk, at the current time they are once again out of stock on every color except the lime green crochet TOMS and as far as I’ve been able to find out they aren’t planning on re-stocking any of the other colors.

Dus, what should you do if you love the style of TOMS crochet shoes but you aren’t a fan of the lime green TOMS? My best recommendation is to check out Rocket Dog Shoes. They are currently offering two different styles of crochet shoesone pair of flats and one with a slight heelthat are similar in appearance to the popular TOMS crochet shoes. They’ve definitely got a style of their own but I think they have enough of the TOMS style to be appealing to people who like the crochet TOMS.

Check ze uit:

Chillout Crochet Cotton Shoes with a Rubber and Jute Sole

Privet Petal Crochet Shoes with Rubber Sole

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

2 Opmerkingen:

  1. Pingback: Dan en nu in haak (10/14 – 10/20) — Haak wellust

  2. Pingback: Begeren: Rocket Dog Crochet and Felt Shoes — Crochet Concupiscence

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!