Olek Gevangen Yarnbombing De Astor Place Cube

door Kathryn op Oktober 4, 2011 · 1 commentaar

in Yarnbombing

Herinner me een tijdje terug toen Olek zei dat wat zij doet is niet yarnbombing? Er is zeker een zaak te worden gemaakt voor dat omdat veel van haar werken zijn openbare kunstwerken dat zij toestemming heeft om te doen. Maar een aantal van haar straat van New York haak, zoals dit stuk, is niet goedgekeurd door de stad en daarom valt duidelijk onder de definitie van yarnbombing.

Meer informatie over dit stuk uit De Gothamist.

pinit fg en rect gray 28 Olek Caught Yarnbombing The Astor Place Cube
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Overwegen om een schenking of meer een blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Yarnbombing is een beetje moeilijk om deze dagen te definiëren. Yarnbombing puristen zeggen dat yarnbombing moet iets zijn dat wordt gedaan zonder toestemming zijn, in de stijl van graffitikunst, en dat dit soort projecten is een openbare kunst display, maar het is niet per se yarnbombing. Anderen verwijzen naar yarnbombing als meer van deze stijl van kunst – gebreide en gehaakte cozies op bomen en rekken in de openbare ruimte. Wat denk je – is dit yarnbombing? [...]

Vorige post:

Volgende post: