Olek gevangen Yarnbombing de kubus Astor Place

Remember a little while back when Olek said that what she does isn’t yarnbombing? There’s certainly a case to be made for that since many of her works are public art works that she has permission to do. But some of her New York street crochet, such as this piece, is not approved by the city and therefore clearly falls under the definition of yarnbombing.

Learn more about this piece from The Gothamist.

pinit fg en rect gray 28 Olek Caught Yarnbombing The Astor Place Cube

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!
  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!