Susie Hewer Kan Haak Terwijl lopen van een marathon

door Kathryn op September 27, 2011 · 2 reacties

in Haak Nieuws

hewer Susie Hewer Can Crochet While Running a Marathon

Ik ging door het nieuws over haak uit een verscheidenheid van bronnen en kwam ik een vermelding over Susie Hewer, die zal worden uitgevoerd in de volgende maand Liverpool Marathon. Wat heeft dat te maken met een gehaakte? Niets, behalve dat ze toevallig aan het Guinness World Record te houden voor het haken de langste ketting tijdens het lopen van een marathon! Ik wist niet over haar eerder en had om meer te leren!

Susie Hewer: Breien Runner

Hewer is vooral bekend als de loper die breit terwijl ze doet haar marathons. Volgens haar blog, Extreme Knitting Redhead, ze heeft de marathon van Londen een half dozijn keer en de helft van die tijd werd ze breien het gat weg lopen. Ze houdt het Guinness World Record voor het creëren van de langste sjaal breien tijdens het lopen van een marathon. Ik kan niet geloven dat er meer dan een persoon die dat doet! Ze hadden beter oppassen of ze gaan nodig hebben medische code Y93D1.

Susie Hewer haakt ook

Hoewel ze meer staat bekend om haar breiwerk, Hewer haakt zeker ook. In 2010 ze besloten om een ​​ketting te haken tijdens het uitvoeren van de marathon van Londen en dat is toen won het Guinness World Record voor “de langste gehaakte ketting tijdens het lopen van een marathon”. Een kijkje in haar blog laat zien dat ze op dit moment is het inpakken van een gehaakte granny square deken.

Susie Hewer: Indrukwekkende Runner

Ik niet lopen, dus ik weet niet een ton over, maar ik weet wel een beetje. Hewer heeft ongeveer twee dozijn marathons. Bovendien, ze heeft twee langere ultra marathons. Ze loopt om het bewustzijn en geld voor Alzheimer Onderzoek in het Verenigd Koninkrijk te verhogen. Een pluim voor deze vrouw.

pinit fg en rect gray 28 Susie Hewer Can Crochet While Running a Marathon
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] het ongelooflijke verhaal van een vrouw die marathons loopt tijdens het breien of haken complete projecten hier. Nu dat is wat ik noem motivatie (en inspiratie)! Ik heb geen reden om enige moeite mee hebben [...]

  2. [...] Monde Handgemaakte noemde mijn artikel over de verbazingwekkende Susie Hewer die kunnen zowel breien en haken tijdens het hardlopen [...]

Vorige post:

Volgende post: