Haak kunstenaar Jo Hamilton pronkt haar creatieve ruimte

Terug in maart heb ik een profiel van Jo Hamilton, een haak kunstenaar die doet geweldig werk maken van portretten uit de haak:

Ik was zo blij toen ik zag een link op Mijn liefde voor jou als een stormloop van paarden vertelde me over een koele fotoproject genaamd work.Place waarin zijn creatieve Portland mensen gefotografeerd in hun werkplekken. Mijn oog was meteen aangetrokken tot een werkruimte gevuld met garen en dat is toen ik ontdekte de ruimte tot Jo Hamilton behoort. Ik klikte naar de work.Place archief voor het profiel er op Hamilton's creatieve ruimte.

De foto is door Carlie Amstrong. Meer dan klik om te zien alle van de foto's in de site – veel van garen yumminess plus één van de haak portretten in actie. Amazing!

Abonneer je op alle berichten door dagelijks een e-mail of via een feedreader.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief waar ik haak nieuws en updates delen elke 1-2 maanden.

Kathryn

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

3 Opmerkingen:

  1. Pingback: 50 Jaar van de haak geschiedenis: 1931 — Haak wellust

  2. Pingback: Portret haak kunst van Pat Ahern — haak wellust

  3. Pingback: 27 Nieuwe haak patronen + Meer (Link liefde) |

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

U kunt deze HTML Tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Image of Cover for Crochet Saved My Life

    Haak mijn leven gered vertelt mijn verhaal van hoe crafting me van chronische depressie genezen. Hij deelt ook de verhalen van 24 andere geweldige vrouwen die verslaafd te genezen. Lees het boek vandaag!