Haak Kunstenaar Jo Hamilton pronkt met haar Creative Space

door Kathryn op Augustus 4, 2011 · 2 reacties

in Haak Art

Terug maart heb ik een profiel van Jo Hamilton, een gehaakte kunstenaar die geweldige werk maken van portretten van gehaakte doet:

owen hoke website 595 238x300 Crochet Artist Jo Hamilton Shows Off Her Creative Space

Ik was zo blij toen ik een link op zag Mijn liefde voor jou als een Stampede of Horses vertelde me over een leuke foto project genaamd work.place waarin creatieve Portland mensen zijn gefotografeerd in hun werkruimtes. Mijn oog werd onmiddellijk aangetrokken tot een werkruimte vol met garen en dat is toen ik ontdekte dat de ruimte behoort tot Jo Hamilton. Ik klikte op de work.place archieven voor het profiel daar op Hamilton's creatieve ruimte.

5858220076 f292f68efe Crochet Artist Jo Hamilton Shows Off Her Creative Space

De foto is door Carlie Amstrong. Do klik dan om alle foto's te zien in de site – veel garen yumminess plus een van de haak portretten in actie. Verbazend!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Artist Jo Hamilton Shows Off Her Creative Space
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] zijn maar weinig mensen die haken portretten doen. De enige twee ik echt weten van nu bent Jo Hamilton en Pat Ahern. Ik had altijd gedacht dat dit een nieuw ding. Maar het blijkt dat iemand [...]

  2. [...] Ik noemde, Ahern's kunst doet me een beetje van Jo Hamilton aangezien zij beiden het unieke werk van het creëren haak doen [...]

Vorige post:

Volgende post: