7 San Francisco Garen Stores

door Kathryn op Juli 28, 2011 · 9 reacties

in Garen Verkopers

DSCN6503 7 San Francisco Yarn Stores

Random Foto uit San Francisco :)

 

Ik heb meer dan eens gezegd hier dat ik de neiging om te doen mijn garen winkelen online van indie ververijen en verkopers (zoals Candy Streng en Mazen door Six Strengen). Of ik doe het in de LYS van de plaats die ik bezoek wanneer ik reis. Maar natuurlijk San Francisco is gevuld met garen liefhebbende mensen en we hebben een heleboel opties voor het kopen van garen hier in de stad. Sommigen van hen heb ik uitgecheckt en sommigen van hen heb ik niet. Hier is een roundup van San Francisco garen winkels (in-stad, op slechts, niet in de omliggende Bay Area hoewel Liz over ten Donna's Decembers is een van de vele mensen die me verteld hebben dat ik echt nodig om te controleren of de Leie over de baai in Sausalito).

Degenen die ik heb bezocht:

 1. Imaginknit. Dit is de “groot” winkel die bijna iedereen gehoord van als ze vragen rond voor een garen winkel in San Francisco. Het is een grote twee-kamer garen winkel in De Castro met garen die gaat van vloer tot plafond in beide kamers. Het is kleurrijk en luchtig en licht, waar ik van hou. In feite Ik hou echt van deze winkel. Ze hebben veel keuze, er zijn altijd meerdere personeelsleden en de mensen die hier werken zijn behulpzaam zonder aanmatigend. Ze hebben artikelen voor crocheters evenals breiers. Om eerlijk te zijn, Ik kan me niet herinneren of ze swatch in haak evenals breien, maar ik denk dat ze doen. Ik heb echt zelden kijken naar de stalen te zien in de Leie en ik ben er al een tijdje. Wat ik wel herinner is dat ze een groot deel van de “goed” garens die je niet bij een keten winkel kan krijgen, maar kunt krijgen bij andere standaard LYS opties van vele steden. Dus er zijn een groot aantal mooie opties, maar niet per se super-unieke opties. Goede plek, hoewel, en zij hebben een online winkel. Ze bieden ook verschillende gehaakte klassen, waaronder een vrije workshop, hoewel ik heb geen genomen.
 2. Atelier Yarns. Dit is het garen winkel die het dichtst bij mijn huis in de Lower Pacific Heights gebied (ish) en dus degene die ik het vaakst te zijn geweest. Het is een gebreide-zware winkel die niet stalen of patronen gedaan in haak heeft. Ik zou niet zeggen dat het anti-haak, hoewel, hoewel want ik ben niet een van de mensen die zich bijzonder bewust van dit probleem dat ik soms niet opmerken waar andere crocheters zou. Bij voorbeeld, Ik heb niet gevraagd om elke gehaakte hulp, dus ik weet niet of ze me konden vertellen antwoorden als ik dat deed. Ik ben geneigd om het internet de voorkeur voor die dingen. icon smile 7 San Francisco Yarn Stores Ze hebben een haak en brei workshop, hoewel, waar vragen voor een van beide vaartuigen kunnen worden beantwoord. In elk geval, ze hebben een heleboel verschillende garens opties en ik hier iets vind altijd dat ik graag. Het is een kleine kamer, maar in een gezellige manier. Dit is waar ik mijn Gewoon door Langalux en KnitCol garens. Een ding dat ik hou van u in deze winkel is de verkoop afdeling.
 3. Greenwich Garen. Deze close-to-the-Bay winkel was de eerste garen winkel die ik ging in de stad nadat ik voor het eerst geleerd om te haken en het helemaal geïntimideerd mij omdat ik gewoon niet beter weten. Terugkijkend is het eigenlijk een grote kleine winkel voor de breister die een gezellige plek van haar eigen wil. It’s a small two-room store with yarn from floor to ceiling in both rooms. The front room is home to a large table where a group seems to be constantly gathered just working on their stuff (I say constantly but I’ve only been in there two or three times and it could be coincidence, didn’t seem like it, hoewel). The one thing I didn’t like about this store was that it had no prices on the yarn. But it’s been awhile; that could have changed. Hun website tells me that they’ve been there for 30 jaar.
 4. Princess Animal. This is the store newest to me. I met @PrincessAnimal at SF Crafting in Public a couple of weeks ago and I’ve since been in her Mission neighborhood store twice. It’s actually a full craft store (San Francisco’s newest rock ‘n roll
  craft bar
  “), niet alleen een garen winkel. Echter, het heeft een deel van garen dat van lokale ververijen, waaronder een lijn van garen met kleurstellingen speciaal geverfd voor Princess Dier en vernoemd naar de wijken in San Francisco dus het heeft net dat beetje extra dat draagt ​​vermelden. Er zijn ook een heleboel van Cascade garens in deze winkel?. De moeite waard een stop voor zeker.

Degenen die ik nog niet hebt bezocht:

 

 1. Artfibers. Het is gekomen in een gesprek een paar keer in de afgelopen weken dat ik moet stoppen in deze Financial District winkel. Ik had niet geweten, maar dan @ Futuregirlcraft vertelde me waar het was (kijk voor de funky-lettertype teken dat zegt gewoon “garen” in de lucht voor deze tweede verdieping winkel. Ik heb alleen maar goede dingen over gehoord, maar nog niet het maakte daar.
 2. Stukje. Dit is eigenlijk niet een garen winkel, maar in plaats daarvan is een soort kringloopwinkel voor kunstenaars die soms heeft garen. Ik hou gewoon van het idee van deze, vooral omdat onze werkelijke tweedehands winkels hier bijna nooit garen en vooral omdat de hele winkel is gewoon kunst en kunstnijverheid benodigdheden die je door kan graven, vind uw schatten en betalen een lage kosten voor. Ik heb hier nog niet geweest, maar ik heb een geplande datum te gaan hier in een paar weken.
 3. Urban fauna Yarn Studio. Ik heb absoluut niets gehoord over deze winkel, maar het komt wanneer ik een Google Maps zoeken naar garen winkels en het heeft een website dat ziet er intrigerend. Ze worden gebreid-zwaar, Ik denk, maar blijkbaar krijgen garen uit indie ververs het hele land, waar ik van hou. They have a monthly drop-in fiber night where the public is invited to bring the fiber project of their choice and craft. Maybe I’ll check that out!
pinit fg en rect gray 28 7 San Francisco Yarn Stores
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail
madwhimsy
madwhimsy

Yippeee! Thank you SO much for this post! If things work out as they should (because they always do) I'll be traveling to SF in November for the second time this year. Boy, will this list of shops come in handy! Last time I was there I spent a few hours in Britex, going in there twice.

Trackbacks

 1. [...] did a roundup of 7 San Francisco Garen Stores. Van de vier zou ik geweest, I’ve only been back to two of them and of the three I [...]

 2. [...] this last time around I decided that I needed to either use the Mizuhiki cord or donate it to the craft thrift store. I decided to see if I could crochet with [...]

 3. [...] included tips on where to eat or grab a coffee nearby!) Ik heb eerder ook gedaan een post op 7 San Francisco Garen Stores. Leuk feitje: It is logisitcally far easier to get yourself to an indie LYS in San Francisco than to [...]

Vorige post:

Volgende post: