Zeker u hebben gehoord nu dat de definitieve VS. Space Shuttlemissie, Atlantis, heeft gelanceerd. Maar heb je horen het nieuws dat er haak illustraties aan boord van dat shuttle?! (Reuters)

Afgelopen herfst NASA mede gesponsord een wedstrijd met Etsy waarin crafters zou kunnen tot hun versie van het oppervlak van de maan leiden. De winnaar was Rachel Hobson. Ze creëerde een 4″ x 6″ stuk dat borduurwerk met haak combineert. Het stuk werd gefotografeerd om er zo licht als mogelijk en de resulterende foto was geplaatst op de shuttle en gelanceerd in de ruimte!

“Ik hoop met dit kleine stuk van kunstwerk is dat ik inspireren mensen helpen kan om terug in contact met dat ding dat leidde hen als een kind tot, of het was spatie of dans of wat dan ook,” Hobson schreef in haar verklaring van post.

Haak is niet de enige ambacht dat Hobson geniet. U kunt leren veel meer over haar crafting omdat ze een auteur over ten is Craftzine.

Dit is gewoon geweldig.

Author

San Francisco gebaseerd en haak-geobsedeerde schrijver, dromer en creatieve geest!

5 Opmerkingen

  1. Pingback: Toen en nu: Een terugblik op vorig jaar in haak (7/15 – 7/21) — Haak wellust

Write A Comment