HIV Rwandese overlevenden van de genocide Empowered by Haak

door Kathryn op Juni 6, 2011 · 2 reacties

in Haak voor een Oorzaak

artisans04 HIV+ Rwandan Genocide Survivors Empowered by Crochet

Nu, een gehaakte ambachtelijke met Same Sky

 

Ik ben altijd verbaasd over de manier waarop gehaakte helpt het leven van mensen op zoveel verschillende manieren. Op een eenvoudig niveau biedt de gemiddelde hobbyist met een stress-verlichtende creatieve afleiding. En dan zijn er manieren die het serieus verbetert mensen leven, bijvoorbeeld door het Zelfde Sky sieraden project dat helpt om een ​​levend aan HIV overlevenden van de 1994 genocide in Rwanda.

Hetzelfde Sky is een fair trade bedrijf dat is ontworpen om Rwandese vrouwen te versterken door hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om zichzelf in stand te leven door middel van het verkrijgen van een verhandelbare vaardigheid en consistente werkgelegenheid. Zij doen dit door het onderwijzen van de vrouwen om te haken en maak armbanden, die vervolgens worden verkocht en de netto-opbrengst van deze verkoop gaat direct terug in het bedrijf om meer vrouwen in Rwanda te voorzien van de dezelfde kans.

Zelfde Sky werd opgericht in 2008. Het werkt specifiek op HIV vrouwen en vrouwen met AIDS die overlevenden van de genocide waren assisteren. Deze vrouwen werden blootgesteld aan aids als direct gevolg van het seksueel geweld dat ze ervaren tijdens de periode van de genocide. Gedurende deze tijd verloren ze ook hun echtgenoten en andere mannelijke familieleden, waardoor ze geconfronteerd met armoede zodra de genocide voorbij was. Zelfde Sky wil deze situatie om te keren, geven de vrouwen hun waardigheid terug en hun gevoel van eigenwaarde door-haak basis ondernemerschap.

Hetzelfde Sky is slechts een programma zoals dat waarin haak speelt een rol in de gehele samenleving te verbeteren door het ondernemende kansen. Een ander voorbeeld dat ik keek eerder op deze blog was Studio Scale, die helpt arme vrouwen in Brazilië. Kent u een andere-haak basis fair trade programma's zoals deze?

pinit fg en rect gray 28 HIV+ Rwandan Genocide Survivors Empowered by Crochet
Zoals dit bericht, Neem druk op de knop aandeel! Hou echt van wat ik doe met Haak Concupiscence? Abonneren op Haak Concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Ik heb veel over eerlijke handel haken geschreven, inclusief aandacht voor het werk van Same Sky. [...]

Vorige post:

Volgende post: